Cum îşi umple timpul Raluca Bădulescu în perioada de autoizolare în contextul COVID-19

„Ne găsim bucuria în lucrurile simple” spune Raluca Bădulescu. Iată ce alte sfaturi pentru o stare de bine are vedeta, în această perioadă petrecută acasă .
  • Publicat:
  • Actualizat:
Cum îşi umple timpul Raluca Bădulescu în perioada de autoizolare în contextul COVID-19
Cum îşi umple timpul Raluca Bădulescu în perioada de autoizolare în contextul COVID-19, foto Kanal D

Raluca Bădulescu, unul dintre juraţii de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, are parte în această perioadă de experienţe plăcute acasă, în familie. Vedeta Kanal D povesteşte cu optimism că tot acest timp petrecut acasă e valorificat la maximum; găseşte bucuria în orice activitate care, în trecut, nu avea atâta însemnătate.  

„Cred că trebuie să privim cu optimism această perioadă pe care o petrec in casa, ca pe un timp pe care trebuie să îl folosim în avantajul nostru. Nu am mai petrecut atât de mult timp în familie, şi îmi dau seama că ne putem găsi bucuria în lucrurile simple: gătim împreună, ne uităm la un filme, facem curăţenie”, spune Raluca Bădulescu.
Deşi nu se declară o împătimită a gastronomiei, Raluca Bădulescu povesteşte că în tot acest timp a dat frâu liber imaginaţiei şi a experimentat diverse preparate culinare.
„Chiar în acest moment am găsit o reţetă de chec, aşa că astăzi îmi voi încerca îndeletnicirile de bucătar. Vom vedea dacă va ieşi bine!”, adaugă vedeta.

Este la curent cu situaţia din Madrid 

Nelipsite sunt şi conversaţiile virtuale cu familia şi prietenii, care îi împărtăşesc cum trec ei peste această perioadă în care stau acasă.
„Ţin legătura cu toata familia mea, cu prietenii mei. Vali (Vali Punga – nr.r), tatăl copilului meu, se află la Madrid, dar vorbim foarte des. Îmi povesteşte că situatia acolo este foarte dificilă, de altfel vedem şi cu toţii la TV ca ţara este foarte afectată de această pandemie. Este bine, sănătos, dar are o rutină foarte riguroasă. Are un căţelus pe care l-a adoptat de aici, din ţară, aşa că îl plimbă cum este reglementat în această perioadă acolo: doar 30 de metri, în faţa blocului. Se conformează regulilor: merge doar la supermarket, la farmacie. În rest, ziua şi-o petrece dezinfectând şi făcând curăţenie. Suntem sănătoşi, optimişti că totul va fi bine!”, continuă Raluca Bădulescu.  
 
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân