Culoarea anului 2019 pentru păr. Cum îl vopsim şi ce trucuri de îngrijire folosim

Dacă nuanţele de blond se află pe lista ta de dorinţe pentru următoarea schimbare de look, anul 2019 vine cu veşti minunate.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Culoarea anului 2019 pentru păr. Cum îl vopsim şi ce trucuri de îngrijire folosim
FOTO: Hepta
Dacă nuanţele de blond se află pe lista ta de dorinţe pentru următoarea schimbare de look, anul 2019 vine cu veşti minunate. Adoptate de-a lungul timpului de Jennifer Lopez, Mariah Carey, Sabrina Carpenter şi multe alte celebrităţi de la Hollywood, blondurile cremoase, departe de blondul platinat se numără printre favoritele anului 2019, fiind cel mai mare trend al anului în materie de coafură.
 
Vestea bună? Se potriveşte perfect oricărui tip de ten, iar asta datorită jocurilor de nuanţe aurii şi neutre. În plus, oferă un aer proaspăt şi, de ce nu, un aspect întinerit. Poţi jongla cu uşurinţă cu acest ton de culoare, fie că optezi pentru blondul cremos ca bază sau alegi să-ţi laşi rădăcinile brunete, dar să nu uităm că blondul platinat nu va deveni istorie, ci va domina glorios printre alegerile doamnelor şi domnişoarelor. Dove Cameron este o sursă ideală de inspiraţie pentru acest look.

Părul blond: îngrijire

Orice femeie ştie cât de pretenţioase sunt nuanţele de blond, dar şi cât de mult pot afecta părul dacă nu este corect îngrijit. Ce presupune ritualul de îngrijire a părului vopsit în tonuri de blond? Nu trebuie să ai un arsenal de produse, ci doar cele de bază care să te ajute să-i oferi părului tău un aspect sănătos şi strălucitor. Bineîneţeles, calitatea lor face diferenţa, aşa că, înainte de a fugi la cumpărături, caută câteva informaţii legate de produsele pe care le-ai ochit.
 
Pentru îngrijirea părului blond este necesară folosirea în mod obişnuit a unui balsam, pe care să-l aplici la fiecare spălare şi care să ofere catifelare părului. De cel mult 2-3 ori pe săptămână aplicarea unei măşti care să acţioneze intens în firul de păr este ideală, dar şi a tratamentelor leave-in precum uleiurile sau spray-urile de păr, care sunt lăsate să acţioneze fără clătire. Un alt produs nelipsit din îngrijirea părului blond este şamponul care ajută la menţinerea proaspătă a culorii.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”