Coafurile pe care le putem alege de Revelion

Vrei să străluceşti de Revelion? Hairstylist-ul Adrian Perjovschi îţi face câteva recomandări pentru coafura pe care o poţi alege în noaptea dintre ani, în funcţie de locurile unde se va ţine petrecerea. De asemenea, ne explică şi cum să ne îngrijim părul.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Coafurile pe care le putem alege de Revelion

Vrei să străluceşti în noaptea de Revelion? Hairstylist-ul Adrian Perjovschi îţi face câteva recomandări pentru coafura pe care o poţi alege în noaptea de Revelion, în funcţie de locurile unde se va ţine petrecerea..De asemenea, ne explică şi cum să ne îngrijim părul.

Pentru reuniunile de Crăciun, Adrian Perjovschi propune coafurile lejere, naturale: “Zilele de Crăciun le petrecem în familie, astfel că ţinuta nu este încărcată, din contră, este comodă, de aceea ne vom aranja părul cât mai natural”.

 “În locurile sofisticate, unde ţinuta trebuie să fie una specială, se aleg coafuri cu influenţe retro, strălucitoare, elegante. Aducem un plus de strălucire şi aplicăm glitter, accesorii din cristale, textură de catifea – toate acestea pot fi aplicate pe coafuri clasice, dar cu influenţe retro”, adaugă hairsylistul. 

 

Dacă petrecem Revelionul la restaurant, putem opta pentru un păr desprins, combinat cu câteva împletituri. Recomand să evităm părul prins, de gală. Dacă alegem să păşim în anul 2018 într-un club sau pub, putem alege un look glam, dar mai dezordonat, bineînţeles că şi acestea pot fi accesorizate. Dacă facem Revelionul în piaţă, e recomandată o căciulă de lână”, adaugă amuzat Adrian Perjovschi.

În ceea ce priveşte îngrijirea părului în sezonul rece, Adrian Perjovschi ne sfătuieşte: “Este foarte bine ca înainte de Crăciun să se împrospăteze culoarea părului, tunsoarea, să se aleagă tratamente de hidratare de care părul are atât de multă nevoie în zilele friguroase de iarnă. Un păr sănătos se aşază mai frumos!”

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”