Ce culori de păr se poartă în primăvara 2017

Primăvara, stiliştii te îndeamnă să mizezi pe culorile luminoase, mai deschise, eventual pe accente deschise pe o bază ceva mai profundă.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Ce culori de păr se poartă în primăvara 2017

Când, dacă nu acum? Când, dacă nu primăvara?

Acum, când afară e mai multă lumină şi mai mult verde, e timpul pentru o schimbare.

E vremea pentru o nouă TU.

Primăvara, stiliştii te îndeamnă să mizezi pe culorile luminoase, mai deschise, eventual pe accente deschise pe o bază ceva mai profundă.


În această primăvară, foarte la modă sunt „blondurile foarte deschise, spre alb, cu accente pink, jaded mint, ocean blue, mov stins, nuanţe special mate”, spune Antoneta Stoican, stilist Wella Professionals.

Arămiul rămâne în top, dar cu nuanţe ceva mai mate, mai subtile, în care se pot aplica accente mai luminoase, dar delicate acolo unde lumina cade pe păr şi formează luciul natural. Pentru ca tu să fii într-o lumină WOW.

Şi dacă tot intri în această etapă de iluminare, cum facem să întreţinem culoarea sclipitoare?

„Stim că părul vopsit este mai frumos decât părul netratat chimic”, spune specialistul. În mod exact, acesta are mai mult luciu datorită pigmenţilor şi ingredientelor de calitate.

Apoi, dacă visam să păstrăm cât mai mult strălucirea, e nevoie să urmăm un ritual de îngrijire special pentru părul vopsit. În primul rând, contează produsele cu care ne spălăm. În această ordine de idei, avem nevoie de un şampon special pentru părul vopsit. De ce? Pentru că el conţine ingrediente ce protejează culoarea, care curăţă delicat şi care nu afectează colorarea.

Masca este obligatorie. Şi aici putem opta pentru una dedicată părului vopsit sau pentru una de hrănire sau reparare.

Când vorbim de styling, optăm pentru creme şi uleiuri cu protecţie termică. Tot aşa, utilizăm ustensile de uscare fără căldură maximă, cu scopul de a nu decolora repede părul. Vopsitul se face regulat, la 6-8 săptămâni. Nu mai mult. Pentru blondurile deschise, părul se poate vopsi chiar la 4 săptămâni dacă vrei să obţii nuanţe uniforme şi foarte frumoase. 

Alege să fii strălucitoare!

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
De ce e bine să faci baie seara
De ce e bine să faci baie seara
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”