Trucuri de frumuseţe învăţate de la modelele Victoria’s Secret

Două dintre cele mai cunoscute modele Victoria’s Secret au dezvăluit câteva dintre trucurile lor de frumuseţe.
  • Publicat:
Trucuri de frumuseţe învăţate de la modelele Victoria’s Secret
FOTO: shutterstock / Trucuri de frumuseţe învăţate de la modelele Victoria’s Secret

Din orice unghi le-am privit, modelele Victoria’s Secret sunt perfecte. Oricine şi-ar dori să aibă silueta lor, un păr perfect, dar mai ales o piele impecabilă. Două dintre modele, Romee Strijd şi Stella Maxwell au decis să împărtăşească ponturi despre rutina lor de dimineaţă şi secretele pentru o piele fără cusur.

Hidratare. În vârstă de 24 de ani, Romee povesteşte că îşi hidratează pielea de două ori pe zi – o dată dimineaţa, când se trezeşte, şi înainte de a merge la culcare. Şi Stella Maxwell a recunoscut că este, de asemenea, un mare fan al cremelor hidratante.

„Depinde ce fac, dacă lucrez sau călătoresc. Dar de fiecare dată când mă trezesc fac duş, îmi spăl părul, pentru că folosesc foarte multe produse, îmi spăl dinţii, iar apoi îmi hidratez tenul foarte bine. Aplic puţin corector şi rimel“, a explicat modelul când a fost întrebată despre rutina de dimineaţă.

Măşti benefice tenului. În cazul în care Romee are timp dimineaţa, de obicei foloseşte o mască de faţă hidratantă, după cum a povestit: „Sunt o persoană matinală. Îmi place să mă trezesc devreme, să iau micul dejun – este primul lucru pe care îl fac, iar apoi îmi hidratez pielea. Dacă am timp, aplic o mască hidratantă.“

Balsam pentru buze. Nu doar hidratarea tenului este importantă în procesul de îngrijire, ci şi a buzelor. Doreşti să ai buze netede şi apetisante? Atunci foloseşte un balsam de buze de o calitate cât mai bună.

„Îmi place foarte mult să foloseasc balsam de buze şi cremă hidratantă. Balsamul de buze multifuncţional calmează buzele uscate şi iritate“, a spus Romee Strijd.

Să nu uităm că există numeroase produse de îngrijire a buzelor, de la scruburi, până la creme hidratante şi balsamuri. Ba mai mult, un produs care nu ar trebui să lipsească din trusa de cosmetice a oricărei femei este balsamul de buze cu SPF.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: