galerie

GALERIE FOTO Vedete pe plaja


 • Sâni perfecţi, coapse perfecte – Ashley Benson are un corp de vis care ar putea să o ajute în ascensiunea în showbiz. Agentul ei de presă spune că Ashley aleargă în fiecare zi pe plajă nu mai puţin de 10 kilometri. Aceasta se întâmplă zilnic. Iar când nu are acces la nisip, pentru ea se deschide o sală de sport. La ora 6 dimineaţa.
 • Şi Bella Thorne e matinală de dragul sportului. La ora 7 se trezeşte, ia cea mai mare masă a zilei formată din carne, salată şi fructe. Stă apoi 30 de minute şi merge la sala de sport, pentru un program aerobic intens. Acesta durează 45 de minute, dar antrenorii îi garantează că a consumat 5.000 de kilocalorii! Şi asta la ora 9 dimineaţa. Bella îşi păstrează frumuseţea şi cu ajutorul programului de sport făcut seara. La ora 21.00, este din nou la sala de sport unde face câteva exerciţii de stretching.
 • Katie Cassidy este fana dietelor şi se vede! Mănâncă 5 mese mici pe zi, fiecare de doar 200 de kilocalorii. Mesele sunt echilibrate şi disociate. Dimineaţa - un cartof cu salată. Apoi o banană, la prânz o felie de carne cu o salată, apoi un măr, iar seara o felie de brânză pusă pe jumătate de dovlecel. Cum vi se pare?
 • Kendall Jenner spune da şi ea acestei diete hipo-calorice. Doar 1.500 de kilocalorii consumă zilnic, dar mănâncă din toate. Îşi calculează fiecare porţie, dar îşi permite înclusiv hamburger. Ştiţi cum trebuie să arate o porţie de hamburger ca să te înscrii în profilul de 1.500 de kilocalorii zilnic? Are dimensiunea unei linguriţe.
 • Maria Sharapova este în centrul atenţie în acest moment. În cazul ei, nu se pune problema de diete drastice, ci de diete proteice, echilibrate. Dar gândiţi-vă ce efort fizic prespune un meci de tenis! Are 1,88 m şi 59 de kilograme. Mănâncă bine de cinci ori pe zi, la aceleaşi ore. Dar o persoană normală nu se compară niciodată cu un sportiv de performanţă!
 • Rumer Willis este fiica celebrei Demi Moore. Mama e fana dietelor drastice, fiicele ei nu prea au aflat ce înseamnă să ţii dietă. Rumer Willis este una dintre cele trei fiice care a aflat însă puterea sportului. Înoată zilnic 30 de bazine. ‘’Mama m-a pus să înot când eram mică. Pe vremea aceea, nu îmi plăcea, acum nu pot să adorm fără să înot”.
 • Iar Selena Gomez joacă tenis în fiecare zi ca să aibă muşchi puternici. ‘’Vreau să arată perfect şi la 50 de ani, iar muşchii trebuie ţinuţi în formă maximă de la vârsta mea’’, crede ea.
 • Dar cel mai bun exemplu ca să arătaţi bine în costum de baie vine de la Vanessa Hudgens. Tânăra mănâncă la aceleaşi ore, merge zilnic la masaj şi îşi încheie ziua cu un ceai verde băut în mijlocul naturii. ‘’Aşa sunt fericită şi cred că fericirea se vede!”, spune ea.
Sâni perfecţi, coapse perfecte – Ashley Benson are un corp de vis care ar putea să o ajute în ascensiunea în showbiz. Agentul ei de presă spune că Ashley aleargă în fiecare zi pe plajă nu mai puţin de 10 kilometri. Aceasta se întâmplă zilnic. Iar când nu are acces la nisip, pentru ea se deschide o sală de sport. La ora 6 dimineaţa.
1/1