galerie

GALERIE FOTO Secrete de beauty de la vedete 40+


  • Pielea de porţelan a lui Nicole Kidman (45) este foarte sensibilă la razele soarelui, prin urmare evită expunerea exagerată şi nu iese din casă fără protecţie solară, mai ales că în trecut s-a confruntat cu o formă uşoară de cancer de piele. Pentru întreţinerea culorii naturale a părului, acel roşcat de invidiat, ea spune că sucul de merişoare face minuni, iar pentru blonde, clătirea părului cu şampanie este un adevărat răsfăţ. Pentru a-şi menţine silueta, Nicole mănâncă doar alimente organice, în special salate proaspete şi peşte, şi înoată zilnic minimum 30 de minute.
  • Monica Belucci (49) adoptă deviza “less is sexy” în ceea ce priveşte make-up-ul. Diva preferă fondurile de ten cremoase, care nu încarcă tenul, lipgloss-ul transparent, care pune în evidenţă atuurile cu care mama natură a înzestrat-o, şi accentuează în special privirea, preferând nuanţele de fard maro sau gri. Actriţa spune că îşi spală părul doar de două ori pe săptămână, îl lasă să se usuce natural şi nu foloseşte niciodată produse de styling. Secretul siluetei sale feminine: controlul porţiilor alimentare, hidratarea, înotul, şedinţele de yoga şi meditaţia.
  • Elizabeth Hurley (49) începe ziua cu un pahar mare cu apă caldă, care nu este tocmai gustos în opinia frumoasei britanice, dar care ajută foarte mult digestia. În plus, Liz are grijă să ţină tot timpul aproape o sticlă cu apă pentru a evita deshidratarea. “Apa este secretul pielii curate, luminoase, fără imperfecţiuni şi al eliminării toxinelor din organism” conchide Liz. Pentru a-şi menţine greutatea, Elizabeth nu este dispusă să facă prea mult efort, ea declarând în nenumărate rânduri că nu este un fan al sportului. Singurul exerciţiu al actriţei este mersul pe jos timp de 30 de minute în fiecare zi.
  • Cate Blanchett (45) iubeşte natura şi încearcă să îşi menţină echilibrul interior plimbându-se în aer liber şi meditând. Pentru menţinerea greutăţii, aceasta urmează o dietă fără gluten şi evită alimentele cu mulţi aditivi. Ca să-şi păstreze pielea hidratată, blonda apelează frecvent la măşti cosmetice şi ia zilnic vitamina C care, în opinia ei, este elixirul tinereţii pielii.
  • Super-modelul Naomi Campbell (44) urăşte mirosul de cafea, prin urmare nu este o coffeeholică, dar iubeşte în schimb ceaiurile şi preferă să-şi înceapă dimineţile cu un pahar cu apă caldă şi suc de lămâie sau cu un iaurt. Naomi evită să folosească gelurile de duş parfumate şi preferă produsele pentru copii, care nu usucă pielea. Apoi, foloseşte creme hidratante din cap până-n picioare şi evită să se machieze. În privinţa regimului alimentar, aceasta spune că nu mănâncă niciodată pâine şi carne roşie, nu bea alcool, evită alimentele cu multă sare, adoră sucurile de fructe şi legume, salatele asezonate doar cu ulei de măsline, ananasul proaspăt şi nu sare niciodată peste şedinţa de 90 de minute de fitness alternat cu clase de Pilates,Yoga şi săritul corzii.
Pielea de porţelan a lui Nicole Kidman (45) este foarte sensibilă la razele soarelui, prin urmare evită expunerea exagerată şi nu iese din casă fără protecţie solară, mai ales că în trecut s-a confruntat cu o formă uşoară de cancer de piele. Pentru întreţinerea culorii naturale a părului, acel roşcat de invidiat, ea spune că sucul de merişoare face minuni, iar pentru blonde, clătirea părului cu şampanie este un adevărat răsfăţ. Pentru a-şi menţine silueta, Nicole mănâncă doar alimente organice, în special salate proaspete şi peşte, şi înoată zilnic minimum 30 de minute.
1/1