Barbara Mori, cea mai sexy bunică. Cum își menține silueta fără nicio dietă, la 45 de ani

Barbara Mori, în vârstă de 45 de ani, reuşeşte să-şi menţină frumuseţea, iar asta se vede în fotografiile pe care le postează.
  • Publicat:

Barbara Mori, în vârstă de 45 de ani, reuşeşte să-şi menţină frumuseţea, iar asta se vede în fotografiile pe care le postează. În urmă cu șapte ani, frumoasa actriţă de telenovele a devenit bunică la o vârstă la care alte femei abia îşi pun problema să rămână gravide.

Fiul actriţei de telenovele Barbara Mori, Sergio, în vârstă de 22 ani, a lăsat-o gravidă pe fosta lui iubită, fotomodelul brazilian Natalia Subtil, mai mare cu 10 ani decât acesta. Însă, de îndată ce a aflat vestea cea mare, tânărul a dat înapoi şi, prima reacţie a fost aceea de a nu recunoaşte nimic. Mai mult, tânărul cântăreţ a părăsit-o pe Natalia, pe motiv că îi impune să fie alături şi să îi facă toate poftele de gravidă, în loc să îl lase să umble cu prietenii.

Într-un interviu pentru Quinceanera, actriţa le-a oferit mamelor sfaturi care să le ajute să-şi îmbunătăţească relaţia cu copiii lor.

”Trebuie să le ofere sfaturi bazate pe propria lor experienţă şi să îi lase să ia singuri decizii. Niciodată nu mi-am minţit fiul şi l-am învăţat ca acelaşi lucru să facă şi el, să nu mă mintă niciodată. Asta ne-a ajutat să avem o relaţie bazată pe respect”, povesteşte Barbara Mori.

Deşi este mult prea tânără să aibă nepoţi, Barbara Mori o susţine pe fosta potenţială noră, asigurând-o că o va ajuta în tot ce ţine de creşterea nepoţelului.

Barbara Mori: stil de viață

Barbara Mori a făcut furori în telenovela ”Rubi”, unde juca rolul femeii care jongla pe degete bărbaţii din jurul ei. Chiar şi trecută de 40 de ani, actriţa a rămas la fel de frumoasă, chiar şi atunci când nu poartă machiaj. Frumuseţea ei naturală a inspirat foarte multe femei să rămână încrezătoare.

Actriţa are o rutină de îngrijire pe care o respectă cu stricteţe şi, deşi nu ţine diete, exerciţiile o ajută să arate spectaculos.

”Nu îmi plac dietele. Sunt prea stricte. Este mai bine să fii liber şi să găseşti un echilibru. Poţi mânca azi o îngheţată, iar mâine ceva sănătos şi totul va fi în regulă. Fac exerciţii în fiecare zi pentru că îmi place să îmi menţin greutatea şi să mă simt sănătoasă. Modul în care oxigenul trece prin corpul meu, mă face să ma simt plină de energie întreaga zi. Altfel nu simt că sunt eu. În plus, mănânc foarte sănătos şi beau multă apă. Sunt sinceră. Nu ţin nicio dietă”, povesteşte actriţa pentru Quinceanera.

sursa foto: Instagram Barbara Mori

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: