Un parfum unic

The Beat Men de la Burberry este un parfum unic, cu totul special.
Autor: Andra Nastase
Un parfum unic
Un parfum unic

The Beat Men de la Burberry este un parfum unic, cu totul special, un parfum care exprima eleganta, insa o eleganta putin neglijenta – un look nefortat, un stil si o atitudine tanara, moderna, masculina si dinamica.

The Beat Men inseamna creativitate, pozitivism, energie si deschidere. The Beat Men nu e un parfum ca oricare altul, The Beat Men e abordarea individualista a parfumului.

Sticla si ambalajul reprezinta masculinitatea si personalitatea parfumului The Beat Men. Nuantele de gri metalic, de carbune si grafit accentueaza nota moderna si inovativa a parfumului, reflecta atitudinea individuala.

Metalul si sticla sunt imprimate cu nuante de carbune si grafit reprezentand celebrul ecosez Burberry. O sticla simpla, masculina, seducatoare, unica, gravata cu logo-ul Burberry pe panglica neagra de bumbac atasata sticlei.

Parfumul inglobeaza toate caracteristicele barbatului The Beat: masculinitate, identitate distinctiva, moderna si originala.

Burberry the Beat for men este un parfum proaspat lemnos ale carui ingrediente surprind:

– vetiver de bourbon, nota cu mai multe fatete care pun in valoare eleganta subtila a parfumului;
– extracte lemnoase si de piele, amprenta care-l tranforma intr-un parfum unic, inconfundabil;
– piperul negru si acorduri ale frunzelor de violete, note contrastante,intense, combinatie surprinzatoare dar plina de viata.


 

Martie. Hot. Fabulous!
Martie. Hot. Fabulous!
Cel mai nou articol Video: