Top 10 cei mai frumosi ochi

Gasirea celei mai frumoase perechi de ochi este o adevarata provocare, asta pentru ca exista atatea femei superbe cu privirea cuceritoare. Dupa indelungi dezbateri, noi ne-am hotarat la urmatoarele 10!
11.05.2009
Top 10 cei mai frumosi ochi
Top 10 – Cei mai frumosi ochi

Gasirea celei mai frumoase perechi de ochi este o adevarata provocare, asta pentru ca exista atatea femei superbe cu privirea cuceritoare. Dupa indelungi dezbateri, noi ne-am hotarat la urmatoarele 10!

Locul 10 – Charlize Theron
Are ochii frumosi, dar ce altceva? A castigat un Oscar pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal, cu filmul “Monster”.

Locul 9 – Sophia Loren
Si ea are ochi sexy, si nu numai! A castigat un Oscar pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal, cu filmul “La Ciociara”.

Locul 8 – Kristin Kreuk
Are o pereche de ochi verzi superbi si o stea in Smallville datorita rolului Lana Lang si, printre altele, l-a sarutat pe Superman!

Locul 7 – Giada de Laurentiis
De acord, ochii ei sunt uimitori, probabil ca aici sta secretul talentului ei gastronomic (potriveste ingredientele din… ochi!). Giada este bucatar chef si are propriul ei show culinar, Everyday Italian, care este difuzat pe Food Network din 2003.

Locul 6 – Sharbat Gula
Ochii ei de un verde stralucitor sunt absolut fermecatori, de altfel ea este cunoscuta ca fata de pe coperta National Geographic dupa ce Steve McCurry a fotografiat-o. Imaginea ei este cea mai populara fotografie publicata vreodata de revista amintita.

Locul 5 – Audrey Hepburn
Ochii ei sunt frumosi, desigur, dar ce altceva? Audrey a castigat un Oscar pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal, cu filmul “Roman Holiday”.

Locul 4 – Elizabeth Taylor
Ochii ei violeti sunt de-a dreptul unici! Elizabeth a castigat doua Oscaruri, pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal cu prestatia din “Who’s afraid of Virginia Woolf?” si cea mai buna actrita intr-un rol principal in filmul “Butterfield 8”.

Locul 3 – Lynda Carter
Cine nu-si mai aminteste ochii ei albastri-azurii ai personajului Wonder Woman, ce facea furori la sfarsitul anilor ’70.

Locul 2 – Angelina Jolie
Ochii ei sunt de-a dreptul superbi, iar buzele ei incredibile, mai incape indoiala? Ea este fiica lui Jon Voight si a castigat un Oscar pentru cea mai buna actrita in “Girl Interrupted”.

Locul 1 – Aishwarya Rai
Ochii ei sunt cu adevarat cei mai frumosi din lume si asta e deajuns. Aishwarya a fost aleasa in 2004 de revista Time una dintre 100 cei mai influenti oameni si este in general considerata cea mai frumoasa femeie din lume. Cu asemenea ochi, intelegem si de ce…

Citeste si Cele mai importante femei din stiinta
Dependenta de succes

Eterna, fascinanta: rochia
Eterna, fascinanta: rochia
Recomandare video
Cârnați la grătar cu legume și porumb copt