Tendinte coafuri 2012

Accentele florale si vintage din perioada anilor ’30 – ’70, feminitate la toate nivelurile – iata noile tendinte in materie de hair styling, propuse de artistii invitati la Gala Londa.
Tendinte coafuri 2012
Tendinte coafuri 2012

Accentele florale si vintage din perioada anilor ’30 – ’70, feminitate la toate nivelurile – iata noile tendinte in materie de hair styling, propuse de artistii invitati la Gala Londa. Un melanj intre clasic si modern, contemporan si non-conformist. Stilistii i-au dat viata apeland la patru viziuni de stil.

„Sunrise Flower” (foto alaturat) este un look inspirat din miscarea flower power. Vorbeste despre femeia care doreste relaxare, este libera si usoara. Iar parul nu face exceptie. Este natural, in forme pure si culori calde. Coafura usoara se intretine si se stilizeaza extrem de facil.

„Monday Flower” inseamna coafuri aranjate dar care se bucura de miscare. Culoarea parului capata noi dimensiuni datorita suvitelor in nuante subtile. Styling-ul are volum si stralucire.

„Evening Glamour” atrage privirile tuturor. Look-ul este unul de cocktail inspirat de eleganta anilor ’30. Aduce in prim-plan penele si florile. Coafurile sunt simple insa incarcate cu stil si distinctie.

„Vibrant Blossom” este imaginea originalitatii si creativitatii. Adepta acestui stil alege nuante sofisticate cu accente aurii si aramii si o tunsoare asimetrica.

Lookurile au fost realizate de stilistii Violeta Cinca, Radu Serban, Violeta Palovici, Bogdan Mirica, Mihaela Osman, Cristian Linieru, Mariana Oita, Vali Sava, Corina Macrea, Ovidiu Cumpat, Florin Lezeu si Marian Uritu. Show-ul a culminat cu demonstratiile stilistilor din echipa internationala Mijun Artistic Team.

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Tratamente cosmetice pentru piele după sezonul de vară- Dr. Victor Clătici