Rasfata-ti tenul cu o crema bio, pe baza de apa si ulei de maslin

Noua gama L’Occitane are la baza un complex activ integral organic.
23.06.2009
Rasfata-ti tenul cu o crema bio, pe baza de apa si ulei de maslin
Rasfata-ti tenul cu o crema bio, pe baza de apa si ulei de maslin

Cosmeticele bio sunt la mare cautare si in Romania, iar acum avem de ce sa ne bucuram: inca o companie de pe piata si-a imbogatit oferta cu gama de produse “green”. Curioasa? Cauta in farmaciile Sensiblu produsele L’Occitane bio, cu extract de maslin de Provence, pentru ingrijirea tenului.

Noua gama L’Occitane are la baza un complex activ integral organic,  din extract de frunze, apa si ulei de maslin. Extractul organic de frunze de maslin  are un puternic rol hidratant, apa de masline protejeaza pielea de agresiunea factorilor externi, conferind in acelasi timp si luminozitate, iar uleiul de masline hraneste si catifeleaza tenul.

Extractele organice utilizate pentru obtinerea acestei noi game respecta cele mai inalte standarde de calitate: fructele de masline sunt culese manual si se prelucreaza printr-o tehnologie speciala, testata de-a lungul timpului astfel incat sa se asigure o constanta a calitatii extractului obtinut.

Gama cu extract organic de maslin de Provence completeaza oferta de produse bio de la L’Occitane: gama pe baza de shea si bumbac, gama pe baza de masline si rosii, al caror ingredient activ este bio, dar si variantelor bio ale unor game deja existente: gel de dus lavanda bio, lotiune de corp lavanda bio, unt de shea 100% natural.

Toate produsele gamei sunt certificate ECOCERT,  garantie suplimentara a calitatii si caracteristicilor acestora.

Citeste si Pielea frumoasa cu SPF se mentine!

 

Recomandare video
Dr. Raluca Oprea: dieta echilibrată, primul pas în tratamentul ficatului gras