Provocarea verii: stralucire pentru ochi si buze

Alungiti, ca de pisica, luminosi, sexy... In cazul in care natura nu a definitivat perfect aceste adjective, linia neagra, putin mov pruna, fucsia, auriu lucios, turcoaz, rosu si mascara pentru volum iti vor intensifica privirea.
Provocarea verii: stralucire pentru ochi si buze
Provocarea verii: stralucire pentru ochi si buze

Alungiti, ca de pisica, luminosi, sexy… In cazul in care natura nu a definitivat perfect aceste adjective, linia neagra, putin mov pruna, fucsia, auriu lucios, turcoaz, rosu si mascara pentru volum iti vor intensifica privirea.

Coloreaza buzele cu un gloss lila perlat, oranj cu irizatii roz sau aprinde-le cu un rosu-corai. Afiseaza o coafura rebela!


Un proiect indraznet, 8 oameni pusi pe fapte mari si… noul model Clasa C Coupé C 250 CDI BlueEFFICIENCY Mercedes-Benz. In aceasta formula, dis de dimineata, imbarcati in 3 masini, am pornit increzatori la drum spre o destinatie de vis: cetatea Capidava.Ruinele fortificatiei sunt situate pe malul drept al Dunarii, la jumatatea distantei dintre localitatile Harsova si Cernavoda. Aviz tuturor celor dornici de aventura.


Intamplarile haioase si nu putine la numar au animat o zi torida de vara si de munca sustinuta in realizarea a 4 machiaje de senzatie. Entuziazmati, avand toate ingredientele necesare unui shooting care sa starneasca interesul, ne-am straduit sa surprindem. Speram ca ne-a iesit :)!

Make-up artist: Adriana Haloiu
Hair stylist: Mihai Cioca, Fantasy Hair Team
Model: Viviana Dragulin, Mra Models Agency
Accesorii & Vestimentatie: Alina Bancila (colectia Beautiful Madness), Atelier Aiurea, H&M

Citeste si: Frumusetea araba: machiaza-te ca in serialul „Iubire si Onoare”

 

Dormi bine, esti mai frumoasa!
Dormi bine, esti mai frumoasa!