Pensula retractabilă Kabuki – la preţ special pe Prefero.ro!

Pensula retractabila este ideala pentru portfardul din geanta si pentru calatorii. Pensula Kabuki este o pensula deasa, plina, cu perii foarte fini, taiati rotund. Kabuki are, de obicei, un maner scurt si gros, pentru a fi manuita cu usurinta.
Pensula retractabilă Kabuki – la preţ special pe Prefero.ro!

Pensula retractabila este ideala pentru portfardul din geanta si pentru calatorii.

Pensula Kabuki este o pensula deasa, plina, cu perii foarte fini, taiati rotund. Kabuki are, de obicei, un maner scurt si gros, pentru a fi manuita cu usurinta.

Pensula Kabuki pe care Prefero v-o propune astazi, tesita si retractabila, este destinata aplicarii pudrei fixatoare, fardului de obraz, fondului de ten mineral, pudrei de contur, iluminatorului. Pensula kabuki depune o pelicula de praf perfect omogen. Se foloseste cu miscari circulare pe pometi, frunte, nas, finalizand cu zona barbiei.

Datorita materialelor de calitate folosite la fabricarea produselor Real Techniques, aceasta pensula se curata usor, nu ramane patata, firele sunt rezistente si nu cad. Fiecare pensula este frumos ambalata intr-o cutie de plastic, utila pentru depozitarea ei ulterioara, ferind-o de praf.

Pentru pasionatele de make-up este de prisos sa mai spunem ceva despre producator. Pentru cele care inca nu au auzit, insa, de Samantha Chapman, le putem spune ca este unul dintre cei mai apreciati make-up artisti din lume ai momentului si cel mai vehiculat nume in discutiile online referitoare la cosmetice.

Lucreaza de mai bine de 10 ani in domeniu si si-a pus in valoare talentul in cadrul unor evenimente de renume mondial, cum ar fi Milan si Paris Fashion Week. A lucrat, de-a lungul timpului, cu nume mari ale Hollywoodului si nu numai: Paul McCartney, Ashley Tisdale, Val Kilmer, Zac Efron, Neve Campbell, Lily Cole s.a.

La propunerea producatorului de produse Eco Tools, Samantha Chapman a dezvoltat o linie de pensule profesionale, dar accesibile tuturor, numita Real Techniques. Pensulele sunt fabricate dintr-o fibra sintetica, numita Taklon, care tine bacteriile departe. Nu sunt testate pe animale, iar perii fiecarei pensule in parte sunt taiati manual.

Nu rata oferta specială pentru pensula Kabuki de pe Prefero.ro!

Dependenţa de operaţiile estetice
Dependenţa de operaţiile estetice