galerie

Excesul de operaţii estetice dăunează grav frumuseţii!


  • Lara Flynn Boyle este de nerecunoscut! Faţa ei este aproape desfigurată şi arată complet nenatural. Ani la rând de intervenţii estetice pentru mărirea buzelor, care acum îi conferă un look de duck-face, modificarea formei nasului şi eliminarea ridurilor au dus la deformarea chipului actriţei. Motivul care a stat la baza acestor operaţii este, spune ea, frica de îmbătrânire, care i-ar putea ruina şansele de a mai avea profesa în industria cinematografiei. Proastă alegerere, Lara!
  • Nici Meg Ryan nu stă mai bine la acest capitol. Actriţa în vârstă de 53 de ani are în palmares numeroase operaţii costisitoare: injectarea buzelor cu colagen, implanturi în zona obrajilor cu transfer de grăsime, întinderea pielii din jurul ochilor, frunţii şi gâtului, care creează o expresie permanentă de surprindere.
  • Abonată la serviciile clinicilor de înfrumuseţare este şi Melanie Griffith. Ea neagă cu înverşunare schimbările aduse de mâna (mai puţin) pricepută a chirurgilor esteticieni, însă imaginile vorbesc de la sine. Utilizarea excesivă a botoxului în zona buzelor, modificarea formei pomeţilor şi a nasului, precum şi conturul nereuşit al ochilor au atras critici dure din partea fanilor. Să nu credeţi că doar femeile cad pradă iluziei de tinereţe fără bătrâneţe pe muchie de cuţit!
  • Mickey Rourke este şi el un mare fan al retuşărilor fizice. Actorul face vizite frecvente pe la cabinetul esteticianului, dovadă stând implantul capilar nereuşit şi facelifting-urile care au lăsat cicatrici inestetice vizibile la nivelul urechilor.
  • Însă nu doar faţa cade pradă bisturiului, ci şi alte zone ale corpului, după cum Tara Reid ţine să exemplifice. Ea a cheltuit o avere pe operaţiile estetice, însă adevăratul şoc vizual de care am avut parte a fost atunci când diva a fost surprinsă la plajă, cu un abdomen ridat şi umflat nenatural, ca urmare a unei liposucţii eşuate. De parcă nu era de ajuns, Tara şi-a mărit şi sânii, dar distanţa dintre ei este atât de mare iar gravitaţia nu poate împiedica lăsarea bustului în urma implanturilor, astfel încât imaginea de ansamblu este una demnă de filmele horror.
  • Să nu-l lăsăm deoparte nici pe Bruce Jenner, tatăl vitreg al starletei Kim Kardashian. El s-a supus de-a lungul timpului mai multor intervenţii estetice pentru eliminarea ridurilor iar de curând şi-a micşorat mărul lui Adam. Înfăţişarea din ce în ce mai feminină ne lămureşte acum în privinţa declaraţiei recente, potrivit căreia Bruce vrea să devină femeie.
  • Ultima pe lista fail-urilor este creatoarea de modă Donatella Versace. În ultimii 25 de ani, ea a bifat nenumărate liftinguri şi injecţii cu botox, însă pielea dă semne evidente că va ceda. Nasul, buzele, ochii şi fruntea blondei arată… dubios!
Lara Flynn Boyle este de nerecunoscut! Faţa ei este aproape desfigurată şi arată complet nenatural. Ani la rând de intervenţii estetice pentru mărirea buzelor, care acum îi conferă un look de duck-face, modificarea formei nasului şi eliminarea ridurilor au dus la deformarea chipului actriţei. Motivul care a stat la baza acestor operaţii este, spune ea, frica de îmbătrânire, care i-ar putea ruina şansele de a mai avea profesa în industria cinematografiei. Proastă alegerere, Lara!
1/1