galerie

Anticearcănul, o soluţie pentru o privire luminoasă


  • Anticearcăn Sensai, 210 lei, în Douglas
O cremă acoperitoare uşor de folosit, sub formă de creion cu pensulă, pentru acoperirea sigură a umbrelor şi a micilor defecte. Ingredientele formulei delicate îngrijesc şi calmează pielea.
  • Iluminator Instant Light, Clarins, 96,80 lei în Marionnaud
Dintr-o singură mişcare acest corector ascunde imperfecţiunile şi maschează zonele umbrite. Zaharurile de ovăz au un efect antirid imediat de netezire şi întindere ajutând la diminuarea semnelor de oboseală şi a imperfecţiunilor. Complexul Optimizing Light iluminează zona ochilor dând un aspect proaspăt şi natural.
  • Anticearcăn compact Concealer in a box, Makeup Studio, în Marionanud, 47, 20 lei
Corector compact şi cremos indicat pentru acoperirea cearcănelor sau a micilor imperfecţiuni ale pielii. Pentru un look natural, corectorul trebuie să fie cu un ton sau jumătate de ton mai deschis decât fondul de ten folosit.
  • Corector Fit Me, Maybelline, 36, 47 lei
Un corector cu o formulă lejeră cu pigmenţi naturali, fără uleiuri, acoperă imperfecţiunile fără să încarce tenul.
  • Bureţei Sephora, preţ în magazin
Textura fină a acestor bureţei, dar şi faptul că pot fi introduşi pe deget, fac ca aplicarea corectorului să fie mult mai uşoară, cu un rezultat extrem de natural, datorită preciziei folosirii acestora.
Anticearcăn Sensai, 210 lei, în Douglas O cremă acoperitoare uşor de folosit, sub formă de creion cu pensulă, pentru acoperirea sigură a umbrelor şi a micilor defecte. Ingredientele formulei delicate îngrijesc şi calmează pielea.
1/1