Fii sexy pe 14 februarie!

09.02.2010
Fii sexy pe 14 februarie!
Fii sexy pe 14 februarie!

O ocazie speciala, o aparitie de senzatie! Cum? Simplu! Accesorii hand-made si frau liber imaginatiei.

Panglicile, matasea, margelele, brosele, atent selectionate si ingenios utilizate, sunt in mare voga si asigura un plus de feminitate, stil si rafinament. Asadar, combina inteligent un accesoriu inedit in par, confectionat chiar de tine daca-ti da mana, cu un machiaj indraznet, in acelasi ton cromatic.

Rezultatul? Atragi toate privirile pentru ca stii sa pui accentul pe detaliile ce fac ca o femeie sa fie cu adevarat fermecatoare!

False eyelash

Alege un fard in nuante de bej sidefat pentru pleoape si aplica o pereche de gene false viu colorate. Asorteaza rujul culorii genelor false!
 

Electric blue eyes

Aplica nuante tari. Iar pentru un plus de seductie, imprumuta din blush-ul rosé si pleoapelor. Incearca un gloss cu particule argintii pentru buze.

Pictorial de CRISTINA NICHITUS


Beauty editor: Andreea Chirila


Make-up artist: ADRIANA HaLOIU, Dior


Hair stylist: MIHAI CIOCA, Fantasy Hair Team


Model: CAMELIA PISLARU, MRA Models Agency


Accesorii: eM by MADALINA DRAGOI

Citeste si: Rainbow & Twlight

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila

Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make ... citește mai mult

Recomandare video
Colonoscopia: ce este și când se face?