Cinci sticlute magice pentru manichiura ta frantuzeasca

Iti doresti o manichiura frantuzeasca perfecta, insa timpul nu-ti permite sa vizitezi saloanele specializate? Nicio problema, acum ai ocazia sa-ti achizitionezi kitul French Twist by Jessica Cosmetics USA, special creat pentru folosirea acasa.
  • Publicat:
Cinci sticlute magice pentru manichiura ta frantuzeasca
Cinci sticlute magice pentru manichiura ta frantuzeasca

Iti doresti o manichiura frantuzeasca perfecta, insa timpul nu-ti permite sa vizitezi prea des saloanele specializate? Nicio problema, acum ai ocazia sa-ti achizitionezi kitul French Twist by Jessica Cosmetics USA,  creat pentru folosirea acasa.

Setul este special gandit pentru a ajuta femeile sa obtina o manichiura frantuzeasca exact ca la salonul sau centrul spa preferat. El contine cinci sticlute, fiecare dintre ele avand un rol bine stabilit, actionand ca micile tale ajutoare personale! Pretul kitului este de 94 RON.

Sticluta 1 – Reward: este un tratament pentru unghiile normale, aplicandu-se in 2 straturi sub unghie si pe suprafata ei, dupa care se sigileaza marginile.

Sticluta 2 – French Twist Pink Shimmer: se aplica intr-un singur strat pentru a da unghiilor acel „je ne sais quoi” frantuzesc.

Sticluta 3 – French Twist Opal: se aplica pe varful unghiei, urmarind linia naturala a acesteia, dupa care se lasa sa se usuce.

Sticluta 4 – French Twist Pink Essence: pentru o manichiura completa.

Sticluta 5 – Brilliance:
se aplica intr-un singur strat, pentru stralucire.
 

French Twist

Urmărește CSID.ro pe Google News
Diana Suciu
Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ... citește mai mult
Recomandare video
Cancerul colorectal (colon și rect): când se face operația minim invazivă