Apa saraca in deuteriu si spectaculoasele sale efecte antiaging

De cativa ani, cunoastem in totalitate genomul uman si astfel putem, prin studiul particularitatilor genetice, sa aflam punctele genetic slabe ale fiecarei persoane.
16.11.2011
Apa saraca in deuteriu si spectaculoasele sale efecte antiaging
Apa saraca in deuteriu si spectaculoaele sale efecet antiaging

De cativa ani, cunoastem in totalitate genomul uman si astfel putem, prin studiul particularitatilor genetice, sa aflam punctele genetic slabe ale fiecarei persoane, ne informeaza prof. dr. Ioan Nedelcu care ne da, mai departe, cateva tipsuri pentru a avea o piele impecabila.

Cunoscand deficientele genetice ale unii individ, putem sa recomandam fiecaruia stilul de viata, alimentatia, nivelul de efort fizic, tipul si cantitatea de antioxidanti de care are nevoie.

Dieta si in special evitarea zaharului care prin produsii sai finali de metabolizare denatureaza proteinele, enzimele si acizii nucleici purtatori ai informatiilor genetice si metabolice, reprezinta poate cea mai importanta masura antiaging biochimica pe care o avem la indemana.

Recent, s-au descoperit substante naturale care pot fi administrate ca adjuvanti alimentari si care sunt apte sa reconstituie structurile genelor umane, numite telomeri.

Aceste structuri telomerice se scurteaza in timpul diviziunilor celulare pana la un nivel la care transcrierea informatiei genetice nu mai este sigura si celula nu se mai divide, adica a imbatranit si urmeaza sa moara.

In urma reconstituirii lungimii telomerilor, celulele vor functiona ca celule noi, tinere. In ultimii 12 ani, am studiat efectele biologice antiaging spectaculoase ale apei cu continut redus in deuteriu.

Iar pe baza acesteia, am creat o gama de produse dermatocosmetice unice in lume, care contin amestecuri complexe si deosebit de eficiente de principii active naturale.

Citeste si: Laserul, miracol pentru dermatologie si cosmetica

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu
Beatrice Osanu
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ... citește mai mult
Recomandare video
Colonoscopia: ce este și când se face?