6 tips-uri sa faci fata verii

Mirela Vescan, make-up artist Rimmel London, iti updateaza beauty case-ul ca sa arati bine pe timp de canicula.
6 tips-uri sa faci fata verii
6 tips-uri sa faci fata verii

La o prima vedere, zilele toride de vara par a fi un inamic de temut pentru machiajul estival. De aceea, este bine sa alegi cu pricepere fiecare produs intrebuintat. Mirela Vescan, make-up artist Rimmel London, iti updateaza beauty case-ul ca sa arati bine pe timp de canicula.

1. De la o usoara mangaiere de bronz pana la cea mai sexy piele atinsa de soare, Sunshimmer iti ofera totul. Cu o intreaga gama de texturi de la pudra cu efect stralucitor perlat pana la lotiune cremoasa, Sunshimmer se intinde uniform, este rezistent la transfer si se spala usor.

2. Fardurile tip crema sunt perfecte pentru vara. Astfel, indiferent de tempe­ratura ridicata de afara, fardul se va mentine la fel de uniform pe pleoapa ca in momentul aplicarii. Tot ce-ti ramane de facut este sa alegi nuanta care-ti vine cel mai bine.

3. Mascara trebuie sa fie waterproof. In mod normal, marcile care se respecta, pentru fiecare tip de mascara din portofoliu, au si varianta rezistenta la apa. O mascara obisnuita, in mediu umed, va curge si se va aduna sub ochi.

4. Fondul de ten trebuie sa fie hidratant, cu textura fluida, cu filtru de protectie solara si eventual sa scrie pe el ca este netransferabil. Este in­dicat ca fondul de ten sa fie fixat cu putina pudra. Ideala este pudra pulbere transpa­ren­ta. Se aplica foarte simplu, cu ajutorul unei pensule cu diametru de maxim 3 cm.

5. Un blush crema va rezista la apa. El se poate aplica peste fondul de ten, dar si peste pudra, cand va rezista mai mult. Aplicarea se face cu varful degetelor, cu miscari rapide de tapotare. Mac, blush cu minerale: 59 lei.

6. Ochii bine conturati ii poti obtine cu ajutorul unui eyeliner. Linia perfect trasata se obtine insa prin exercitiu. Ei bine, daca nu-ti iese din prima, o poti ingrosa progresiv. Astor Eye Artist Waterproof Liquid Eyeliner: 26,70 lei, Astor Eye Artist Waterproof Kohl Kajal: 15,20 lei.

Citeste si 2 machiaje estivale de senzatie

Rimmel Sexy Curves Waterproof Mascara: 24 lei

Sunshimmer, lotiune autobronzanta: 20 lei
Sunshimmer, mousse autobronzant:
37 lei

Rimmel Cool Mousse EyeShadow, fard crema: 25,85 lei

Mac, fond de ten cu minerale: 126 lei

Mac, blush cu minerale: 59 lei

Astor Eye Artist Waterproof Liquid Eyeliner: 26,70 lei,
Astor Eye Artist Waterproof Kohl Kajal: 15,20 lei.

Sexy cu... buze bej
Sexy cu... buze bej