Fii sexy, indiferent de dimensiunile tale!

Fiecare femeie este atragatoare! Numai ca nu toate suntem constiente de acest lucru.
  • Publicat:
Fii sexy, indiferent de dimensiunile tale!
Fii sexy, indiferent de dimensiunile tale!

Anii si kilogramele in plus nu sunt deloc lucruri cu care ne mandrim. Ba mai mult, persoanele pentru care floarea vietii da semne de paloare cel mai adesea nu sunt apreciate prin prisma intelepciunii dobandite. Dimpotriva, in centrul atentiei stau ridurile, colaceii de grasime si alte dezastre ce nu se pot compara cu frumusetea tinerelor angelice.

Dar asta nu ar trebui sa-ti afecteze dorinta de a te simti sexy. Fiecare femeie este atragatoare! Numai ca nu toate suntem constiente de acest lucru. Iata, asadar, cateva sfaturi care te pot ajuta sa ai mai mult sex-appeal.

Pune-ti in valoare chipul

Nu stiu de ce, dar uneori am sentimentul ca multe femei trecute de o anumita varsta cred ca machiajul nu mai este potrivit pentru ele, ca numai fetelor tinere le sta bine cu fard si ruj.

Dar acest lucru contrazice tocmai motivul pentru care machiajul a fost inventat. Si anume, sa le faca pe femei sa arate mereu tinere, cu ochi sclipitori, buze incinse si obraji aprinsi.

Acelasi lucru este valabil si in cazul femeilor care par ca vor sa se ascunda in propria carapace sau poate in spatele inteligentei lor. Pentru toate acestea machiajul este complet invechit, nepotrivit sau absent.

Femeile ce considera ca nimic nu le mai poate ajuta sa arate sexy ar trebui sa acorde atentie in special machiajului. Cum vrei sa atragi persoanele din jurul tau daca nici tu nu indraznesti sa te privesti in oglinda din cand in cand?

Atunci cand esti multumita de cum arati, vei radia intr-un mod aparte, iar acest lucru cu siguranta nu va fi trecut cu vederea de cei pe care ii intalnesti. Machiajul poate ca nu face minuni, dar cu siguranta te pune in valoare. Si acesta e exact lucrul de care ai nevoie!

Fii stilata, dar si creativa

O camasa inchisa pana la ultimul nasture, un taior intr-o singura culoare sau o fusta dreapta si lunga nu vor atrage atentia celorlalti prin nimic. O astfel de tinuta este doar confortabila, adica plictisitoare si lipsita de farmec.

Indiferent de varsta si de dimensiunile pe care le ai, este important sa arati bine. Pentru ca da, poti sa arati stilata si atractiva. Mergi in magazinele in care in mod normal nu ai calca, arunca un ochi peste revistele de moda. Iesi din propria-ti umbra.

Nu-ti fie teama sa folosesti culori. Schimba definitia aspectul tau fizic si cu siguranta nu vei mai trece neobservata.

Ai nevoie de lenjerie intima provocatoare

Chiloteii albi si elastici din bumbac sunt incredibil de rezistenti si de practici. Dar, totodata, si foarte neatractivi. Bineinteles, toti cautam confortul si relaxarea.

Totusi, daca ai avea in dulap macar cateva piese care nu numai ca te fac sa te simti bine, dar te fac sa arati si foarte sexy, cu siguranta nu ar incomoda pe nimeni. Chiar si daca peste ei vei trage o pereche de blugi. Merita!

De-a v-ati ascunselea in dormitor

In primul rand, nu te mai ascunde sub patura! Incearca sa faci dragoste cu partenerul tau si cu lumina aprinsa din cand in cand. Dezvaluie-ti frumusetea imperfecta.

Vei simti ca ti se ia de pe umeri o mare greutate, iar iubitul tau chiar te va aprecia pentru acest lucru. Este, pana la urma, un test ca ai mai multa incredere in tine si te simti, intr-adevar, atragatoare.

Tu cum faci sa fii mereu sexy?

Citeste si Piese pe care trebuie sa le ai in garderoba
                Legile seductiei

Urmărește CSID.ro pe Google News
6 cosmetice speciale
6 cosmetice speciale
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”