Fii eco, alege cosmeticele organice

Frumusetea inseamna sanatate, iar sanatatea vine din natura. Acum ai sansa sa-ti achizitionezi si tu cosmetice 100% naturale din magazinele romanesti.
  • Publicat:
Fii eco, alege cosmeticele organice
Fii eco, alege cosmeticele organice

Frumusetea inseamna sanatate, iar sanatatea vine din natura. Daca pana mai ieri produsele organice au insemnat o marfa aproape inexistenta pe piata romaneasca, acum ai sansa sa-ti achizitionezi si tu cosmetice 100% naturale din magazinele noastre.

Incepand cu luna iulie, Rangali Organic Shop introduce in magazinele de pe piata nationala primele produse cosmetice organice de renume. Gama larga ofera solutii pentru ingrijire atat femeilor si barbatilor, cat si mamelor, copiilor si bebelusilor: Nvey Eco, Natracare, Earth Friendly Kids, Earth Friendly Baby, Organic Blue, Essential Care, Barefoot Botanicals, Green People, Natural House sunt doar cateva dintre produsele pe care le vei putea si tu achizitiona acum din magazinele romanesti.

Daca pana in prezent ele se comercializau doar pe www.rangali.ro, acum produsele pot fi achizitionate din lantul de farmacii City Pharma, noile magazine Plafar, lantul de magazine BB Collection, dar si din magazinul Pukka Food.

Pentru ca misiunea Rangali este promovarea unui stil de viata sanatos, cei care apeleaza la serviciile Medicover vor beneficia de un discount de 10 % la achizitionarea produselor organice din magazinul on-line Rangali, incepand cu 17 iulie 2008.

De ce sa folosesti cosmetice organice?

Pentru ca organic inseamna mai mult decat natural. Produsele organice sunt supuse unor reglementari extrem de stricte din partea organelor de certificare si se pot numi astfel doar daca cel putin 70% din continut este natural. Acestea sunt dovada a ceea ce inseamna respectarea mediului inconjurator pentru ca sunt create pentru a avea un impact cat mai mic asupra naturii. Sunt fabricate in proportie de 95% din plante crescute fara ingrasaminte chimice.

S-a demonstrat ca produsele organice au un aport ridicat de vitamine, nutrienti si antioxidanti ce intaresc sistemul imunitar al organismului si il ajuta in lupta impotriva mai multor boli de ordin metabolic, hormonal, neurologic, precum si impotriva mai multor tipuri de cancer. De asemenea, s-a evidentiat ca organismul se identifica mai usor cu ingredientele organice, fiind benefice pentru persoanele cu piele sensibila.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Trucuri de beauty la indemana oricui
Trucuri de beauty la indemana oricui
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”