CONCURS: Abonează-te la newsletter-ul CSID.ro şi câştigă noul Braun Silk-epil 7 SkinSpa!

  • Publicat:
CONCURS: Abonează-te la newsletter-ul CSID.ro şi câştigă noul Braun Silk-epil 7 SkinSpa!

Perioada: 8 – 29 august 2013

Creează-ţi  ritualul zilnic de sănătate şi frumuseţe împreună cu noi.

Arată-ne cât de mult preţ pui pe îngrijirea pielii, cât de mult îţi place să o răsfeţi.

 

Răspunde la întrebarea de concurs de pe pagina noastră de Facebook şi abonează-te la newsletter, iar noi vom premia cel mai interesant răspuns înscris în concurs cu un Braun Silk-epil 7 SkinSpa.

Citeste regulamentul concursului!

 

Concursul s-a încheiat, câştigătoarea este: Florentina Iuliana Dumitrescu-Ene.

 

 

Braun Silk-epil 7 SkinSpa

Premiul concursului:

Pielea fină ca mătasea devine acum realitate datorită combinaţiei minunate de epliare şi exfoliere oferită exclusiv de noul Braun Silk-epil 7 SkinSpa.

Combină inteligent un regim de frumuseţe care oferă cel mai bun sistem 2 în 1 de epilare şi exfoliere pentru o piele mai fină şi vizibil mai luminoasă.
 

Braun  Silk-epil 7 SkinSpa este superior cerii în înlăturarea firelor scurte şi de patru ori mai bun decât o exfoliere manuală, devenind o necesitate  pentru orice femeie. Creat pentru a fi folosit în baie sau la duş, SkinSpa oferă o experienţă catifelată care se potriveşte perfect în regimul tău de frumuseţe.

Peria de exfoliere cu tehnologie sonică operează cu 3.000 micro-vibraţii pe minut, înlăturând celulele de piele moartă.

Capătul epilatorului este alcătuit din 40 de pensete unice asezate în sistem close-grip care se pot roti până la 15 grade înainte şi înapoi şi care urmăresc, intuitiv, formele feminine pentru o piele mai fină care durează până la patru săptămâni.

REGULAMENTUL CONCURSULUI

„Aboneaza-te la newsletter-ul CSID.ro si castiga noul Braun Silk-epil 7 SkinSpa!”

 

Art. 1 Organizator

S.C MEDIAFAX GROUP SA  cu sediu in Bucuresti, Str. Aurel Vlaicu, nr 62-66, etaj 6, camera 42, Sector 2,  CUI: RO 27189522, Nr. Inregistrare Registrul Comertului: J40/6876/2010.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii concursului, cu mentiunea ca eventualele modificari vor fi aduse la cunostinta participantilor si a publicului cu cel putin 24 de ore inainte de a intra in vigoare. Participantii vor fi instintati prin intermediul paginii de web pe care este publicat prezentul regulament.

Art. 2 Durata concursului si aria de desfasurare

Concursul „Aboneaza-te la newsletter-ul CSID.ro si  castiga noul Braun Silk-epil 7 SkinSpa!” se deruleaza in perioada  8-29 august 2013 si va fi denumit in continuare Concurs. Concursul are valabilitate pe intreg teritoriul Romaniei.

Art. 3 Conditiile de participare

Concursul se desfasoara exclusiv pe Internet, pe site-ul www.csid.ro

Are drept de participare orice vizitator care indeplineste toate conditiile de mai jos:

  • cetateni romani si cetateni straini rezidenti in Romania
  • acceseaza in intervalul de concurs pagina de Facebook „Ce se intampla, doctore?” si completeaza formularul de concurs cu datele solicitate si raspunsul la intrebarea de concurs
  • este de acord cu publicarea numelui pe paginile web dedicate concursului, in cazul in care este desemnat castigator al concursului
  • confirma ca a citit si a inteles prezentul Regulament Oficial si ca este de acord in totalitate cu termenii si conditiile precizate de acesta.

Nu pot participa la aceasta promotie angajatii Mediafax Group, precum si rudele de gradul I ale acestora, sotii / sotiile lor.

Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.

Art.4 Protectia datelor personale

Prin inscrierea in cadrul prezentului Concurs, fiecare participant isi exprima acordul ca toate datele cu caracter personal sa fie incluse in baza de date a S.C. MEDIAFAX GROUP S.A., persoana juridica inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, sub numarul nr. 18663.

                    Scopul prelucrarii datelor este „reclama, marketing si publicitate”.

                    S.C. MEDIAFAX GROUP S.A.prelucreaza datele personale ale participantilor in vederea organizarii acestui concurs, desemnarii castigatorilor si atribuirii de premii, precum si pentru a informa in legatura cu alte produse, servicii, evenimente, etc. (telefon, SMS, e-mail, posta, etc).

                    Conform dispozitiilor art.20 alin.(1) din Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, S.C. MEDIAFAX GROUP S.A. are obligatia de a aplica masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala.

                   Datele cu caracter personal prelucrate in vederea organizarii acestui concurs, desemnarii castigatorilor si atribuirii de premii sunt destinate utilizarii de catre S.C. MEDIAFAX GROUP S.A. si vor fi comunicate numai partenerilor contractuali ai operatorului cu care acesta colaboreaza in vederea organizarii concursului, iar publicului larg prin afisarea listei castigatorilor premiilor acordate in cadrul concursului.

                   La incheierea operatiunilor de prelucrare a datelor in scopul organizarii acestui concurs, S.C. MEDIAFAX GROUP S.A. nu va transfera aceste date unui alt operator.

                  Comunicarea acestor date partenerilor contractuali se realizeaza numai in scopul informarii lor in privinta derularii concursului si desemnarii castigatorilor. S.C. MEDIAFAX GROUP S.A. nu raspunde pentru eventuala utilizare neautorizata a datelor cu caracter personal de catre partenerii sai.

                  Conform Legii 667/2001, participantii au urmatoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie. Pentru exercitarea acestor drepturi participantii trebuie sa inainteze S.C. MEDIAFAX GROUP S.A. o cerere scrisa, datata si semnata, pe care sa o depuna la sediul din Bucuresti, str. Aurel Vlaicu, nr. 62-66, sector 2, Etaj 6, Camera 42. Daca unele date furnizate sunt incorecte, utilizatorii sunt rugati sa informeze Organizatorul cat mai curand posibil.

Art. 5. Mecanismul concursului


Utilizatorii vor afla de concurs de pe site-ul www.csid.ro  , din Facebook si din bannerele de promovare.

Utilizatorii se pot inscrie in concurs in perioada 8-29 august  2013, astfel:  

– acceseaza aplicatia de pe contul „Ce se intampla, Doctore?” de Facebook

– completeaza formularul de concurs cu datele de contact solicitate

– bifeaza ca este de acord sa primeasca newsletter-ul CSID.ro  si apoi confirma abonarea la din mail-ul trimis de Organizator pe adresa lasata de utilizator in formularul de concurs (utilizatorii care sunt deja abonati la  newsletterul csid.ro  nu vor primi e-mail de confirmate a abonarii de la Organizator)

– bifeaza ca a citit si este de acord cu Regulamentul concursului

– raspund  realist si original la intrebarea de concurs  „SPA-ul la tine acasa: tu cum preferi sa iti ingrijesti pielea?”, pana pe data de  29 august 2013  inclusiv.

Organizatorul va premia cele mai interesant  raspuns inscris in concurs cu un epilator Braun Silk-epil 7 SkinSpa.

Organizatorul nu va oferi castigatorilor contravaloarea premiilor in bani.

Art. 6. Desemnarea si anuntarea castigatorilor

Concursul  va avea un singur castigator care va fi desemnat de catre Organizator in cel mult 3 zile lucratoare de la data finalizarii concursului,  29 august 2013. Organizatorul va alege cel mai interesant si pertinent  raspuns inscris in concurs si va verifica utuilizatorul care l-a inscris pentru ca acesta sa respecte  toate  cerintele prezentului Regulament de concurs. Utilizatorul al carui raspuns a fost ales castigator trebuie sa fie abonat confirmat la newsletter-ul CSID.ro in ziua finalizarii concursului cat si a desemnarii acestuia.

Castigatorului i se va aduce la cunostinta rezultatul concursului in 48 de ore dupa validarea acestuia de catre Organizator prin e-mail sau telefonic, in baza datelor funizate in formularul de concurs. De asemenea, numele castigatorului  va fi afisat pe site-ul www.csid.ro , in pagina de concurs.

In cazul in care castigatorul nu trimite in 72 de ore de la momentul in care a fost contactat informatiile solicitate de Organizator sau daca a furnizat date de contact eronate /incomplete, premiul se vor acorda altui utilizator, ales prin acelasi mecanism. Daca nici al doilea castigator desemnat nu isi revendica premiul, premiul in cauza va ramane in posesia Organizatorului.

Organizatorul nu este responsabil pentru intarzierea anuntarii castigatorului din motive care nu tin de el.

Castigatoril va intra in posesia premiului in functie de localitatea in care isi are domiciliul, astfel:
• Daca este din Bucuresti, castigatorul isi va ridica premiul de la sediul Organizatorului din str. Aurel Vlaicu, nr.62-66, sector 2, de luni pana vineri, in intervalul orar 10:00 – 18:00. Castigatorul va prezenta Organizatorului buletinul sau cartea de identitate in original si valabila. Castigatorul trebuie sa se prezinte la sediul Organizatorului  in cel mult 10 zile lucratoare de la data la care a fost contactat.
• Daca este din afara Bucurestiului, castigatorul va primi premiul prin curier, taxele de livrare fiind suportate de catre Organizator. Pentru a intra in posesia premiului castigatorul trebuie sa trimita pe fax / mail Organizatorului o copie dupa buletin sau cartea de identitate valabile si cu toate datele vizibile, adresa exacta unde doreste sa i se livreze coletul si numarul de telefon.
Premiul  va fi expediat prin curier numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In cazul in care castigatorii nu isi ridica coletele, iar premiul  este returnat Organizatorului, castigatorul pierde dreptul asupra acestuia, premiul ramanand in posesia Organizatorului.

In cazul in care un castigator nu detine dreptul legal de a avea carte de identitate/ buletin de identitate (nu a implinit varsta de 14 ani), acesta este indreptatit sa intre in posesia premiului, dar numai in prezenta sau cu acordul scris al parintilor sau al  tutorelui legal.

Art. 7. Informarea publicului

Regulamentul concursului este disponibil spre consultare, in mod gratuit, pe site-ul www.csid.ro , dar si prin solicitare pe adresa Organizatorului. Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii tuturor prevederilor prezentului Regulament.

Art. 8. Intreruperea concursului

Concursul va putea fi intrerupt doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a Organizatorului, dar nu inainte ca acesta sa anunte publicul prin intermediul site-ului www.csid.ro

Art. 9. Taxe si impozite aferente

Organizatorul Concursului nu are obligatia de a calcula, retine la sursa si varsa la bugetul de stat cota de 16% aplicata asupra venitului net realizat din premiu, intrucat premiul acordat in cadrul acestei campanii are un cuantum mai mic decat valoarea sumei neimpozabile de 600 lei, conform art. 77 al.4 din Codul Fiscal al Romaniei.

Art. 10. Litigii

In cazul unor litigii aparute intre SC MEDIAFAX GROUP SA si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”