Cele mai

REGULAMENTUL CONCURSULUI "Ritualul de relaxare"

Art. 1. Organizator

Organizatorul onsursului este societatea MEDIAFAX GROUP SA., “în insolventă, in insolvency, en procédure collective” cu sediul in Bucuresti, Cladirea de Birouri „City Business Center” situata in Str. Nerva Traian, nr 3, bloc M101, etaj 10, camera 1, Sector 3,  CUI: RO 27189522, Nr. Inregistrare Registrul Comertului: J40/6876/2010.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii companiei, cu menţiunea ca eventualele modificari vor fi aduse la cunoştinta participanţilor si a publicului cu cel puţin 24 de ore inainte de a intra in vigoare.

Participantii vor fi instiintati prin intermediul paginii de web pe care este publicat prezentul regulament.

Art. 2. Durata Concursului şi aria de desfăşurare

Concursul "Ritualul de relaxare" denumit în continuare "Concurs", se derulează în intervalul 9 octombrie - 9  noiembrie 2015 şi are o singură etapă de Concurs, cu 50 câştigători. Concursul are valabilitate pe întreg teritoriul României.

 

Art. 3. Condiţiile de participare

Concursul se desfăşoară exclusiv pe Internet, pe site-ul www.csid.ro  in pagina http://dermaspa.csid.ro/ 


Are drept de participare orice utilizator de internet care îndeplineşte toate condiţiile de mai jos:

-    este cetăţean român sau cetăţean străin rezident în România (sunt necesare acte doveditoare).

-    accesează în intervalul 9 octombrie - 9  noiembrie 2015 site-ul www.csid.ro şi participă la Concurs

-    îşi completează e-mailul si numele corect  în formularul pus la dispoziţie şi confirmă ulterior în e-mail abonarea la newsletter-ul csid.ro. Utilizatorul trebuie sa fie abonat al newsletterului csid.ro pe toata perioada concursului.

-    este de acord cu publicarea numelui pe pagina web dedicată Concursului, în cazul în care este desemnat câştigător al Concursului

-     confirmă că a citit şi a înţeles prezentul Regulament Oficial şi că este de acord în totalitate cu termenii şi condiţiile precizate de acesta.

Nu pot participa la această promoţie angajaţii Mediafax Group, “în insolventă, in insolvency, en procédure collective” precum şi rudele de gradul I sau soţii/soţiile acestora.

Dreptul de participare la Concurs este anulat automat în situaţia în care o persoană furnizează date sau informaţii false, eronate sau necorespunzătoare în completarea datelor personale.

 

Art.4. Protecţia datelor personale

Prin inscrierea in cadrul prezentului Concurs, fiecare participant isi exprima acordul ca toate datele cu caracter personal sa fie incluse in baza de date a MEDIAFAX GROUP S.A.,“în insolventă, in insolvency, en procédure collective” persoana juridica inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, sub numarul nr. 18663.

Scopul prelucrarii datelor este "reclama, marketing si publicitate".

MEDIAFAX GROUP S.A.,“în insolventă, in insolvency, en procédure collective” prelucreaza datele personale ale participantilor in vederea organizarii acestui concurs, desemnarii castigatorilor si atribuirii de premii, precum si pentru a informa in legatura cu alte produse, servicii, evenimente, etc. (telefon, SMS, e-mail, posta, etc).

Conform dispozitiilor art.20 alin.(1) din Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, MEDIAFAX GROUP S.A., “în insolventă, in insolvency, en procédure collective” are obligaţia de a aplica masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala.

 Datele cu caracter personal prelucrate in vederea organizarii acestui concurs, desemnarii castigatorilor si atribuirii de premii sunt destinate utilizarii de catre MEDIAFAX GROUP S.A., “în insolventă, in insolvency, en procédure collective” si vor fi comunicate numai partenerilor contractuali ai operatorului cu care acesta colaboreaza in vederea organizarii concursului, iar publicului larg prin afisarea listei castigatorilor premiilor acordate in cadrul concursului.

La incheierea operatiunilor de prelucrare a datelor in scopul organizarii acestui concurs, MEDIAFAX GROUP S.A., “în insolventă, in insolvency, en procédure collective” nu va transfera aceste date unui alt operator.

Comunicarea acestor date partenerilor contractuali se realizeaza numai in scopul informarii lor in privinta derularii concursului si desemnarii castigatorilor. MEDIAFAX GROUP S.A., “în insolventă, in insolvency, en procédure collective” nu raspunde pentru eventuala utilizare neautorizata a datelor cu caracter personal de catre partenerii sai.

Conform Legii 667/2001, participantii au urmatoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie. Pentru exercitarea acestor drepturi participantii trebuie sa inainteze MEDIAFAX GROUP S.A., “în insolventă, in insolvency, en procédure collective” o cerere scrisa, datata si semnata, pe care sa o depuna la sediul din Bucuresti, str. Str. Nerva Traian nr 3, City Business Center, sector 3. Daca unele date furnizate sunt incorecte, utilizatorii sunt rugati sa informeze Organizatorul cat mai curand posibil.

 

Art. 5. Mecanismul Concursului

Utilizatorii vor afla de Concurs de pe site-ul csid.ro din pagina dermaspa.csid.ro din newsletter-ul csid.ro, pagina de Facebook csid.ro, precum şi din bannerele online de promovare a acestuia.

Concursul se desfăşoară în perioada 9 octombrie - 9 noiembrie 2015 după cum urmează:

·       Utilizatorii trebuie să se înscrie în concurs prin completarea formularului cu e-mailul si numele complet şi confirmarea ulterioară în e-mail a abonării la newsletter-ul csid.ro.

·       Ulterior inscrierii la concurs, participantii vor transmite comentariile lor la temele propuse de redactie pentru a putea intra in etapa de analiza a raspunsurilor.

Abonarea la newsletter-ul zilnic csid.ro este obligatorie pe toata perioada de desfasurare a concursului.

Un utilizator nu poate câştiga decât o singură dată indiferent de câte înscrieri în concurs are.

Câştigători vor fi desemnaţi prin analiza răspunsurilor oferite de către redacţia csid.ro. Cele mai interesante 50 de răspunsuri vor fi selectate şi considerate câştigătoare.

Câştigătorii vor fi anunţaţi pe pagina de concurs de pe microsite-ul dermaspa.csid.ro

 

Art. 6. Premiile concursului

Premiile „Concursului” constau în 50 de seturi, fiecare compus din: Goodness Crema de maini, Goodness lotiune de corpGoodness ulei de corp si Roll on Uplifted in valoare total de 128 RON / set.

Câştigătorii nu vor primi contravaloarea în bani a premiilor oferite la Concurs.

 

Art. 7. Desemnarea şi anunţarea câştigătorilor

Concursul are  singură etapă, cu 50 de câştigători. Aceştia vor fi aleşi de redacţia CSID în funcţie de complexitatea şi maniera de exprimare.

 Câştigătorii:

- au completat formularul cu e-mailul si numele complet din ziua respectivă

- sunt abonaţi confirmaţi la Newsletterul csid.ro

- respectă toate prevederile prezentului Regulament

 

Câştigătorilor li se va aduce la cunoştinţă rezultatul Concursului prin e-mail, în baza datelor funizate. De asemenea, numele câştigătorilor vor fi afişate pe pagina Concursului de pe dermaspa.csid.ro

Organizatorul nu este responsabil pentru întârzierea anunţării câştigătorilor din motive care nu ţin de el.

Câştigătorii vor fi anunţati prin e-mail în maxim 7 zile de la încheierea concursului.

Câştigătorii au la dispoziţie 72 de ore pentru a raspunde Organizatorului şi pentru a trimite datele solicitate de acesta de la momentul în care au fost anunţaţi de către Organizator, altfel vor fi descalificaţi.

 

Fiecare câştigător va intra în posesia premiului astfel:

a) Dacă persoana câştigătoare este din Bucureşti, acesta îşi va putea ridica premiul de la sediul Organizatorului din strada Nerva Traian nr 3, City Business Center, sector 3, de luni până vineri, în intervalul orar 11:00 – 18:00. Câştigătorul va prezenta Organizatorului actul de identitate valabil la acea dată.

b) Dacă persoana câştigătoare este din afara Bucureştiului, câştigătorul va primi premiul prin poştă/curier, taxele fiind suportate de către Organizator.

Înainte de expedierea  premiului, câştigătorul va trebui să trimită pe fax/mail Organizatorului o copie lizibila dupa actul propriu de identitate aflat in perioada de valabilitate, precum si adresa la care urmează să fie livrat premiul.

Premiile vor fi expediate prin poştă /curier numai la adrese de pe teritoriul României.

Câştigătorii care nu îşi ridica coletele de la oficiile poştale, acestea fiind returnate Organizatorului, vor trebui să suporte costurile de retrimitere si vor pierde dreptul asupra premiilor, acestea rămânând în posesia Organizatorului.

Art. 8. Informarea publicului

Regulamentul Concursului este disponibil spre consultare, în mod gratuit, pe site-ul dermaspa.csid.ro, dar şi prin solicitare pe adresa Organizatorului. Participarea la acest Concurs implică obligativitatea respectării prevederilor prezentului regulament.

Art. 9. Întreruperea Concursului

Organizatorul işi rezervă dreptul de a întrerupe concursul în caz de forţă majoră sau printr-o decizie proprie, respectiv de a modifica Regulamentul pe parcursul desfăşurării concursului, cu menţiunea că eventualele modificări vor fi aduse la cunoştinţa participanţilor şi a publicului cu cel puţin 24 de ore înainte de a intra în vigoare, prin intermediul paginii de concurs de pe site-ul dermaspa.csid.ro

                                                                                                

Art. 10. Taxe şi impozite aferente

Organizatorul Concursului nu are obligatia de a calcula, retine la sursa si varsa la bugetul de stat cota de 16% aplicata asupra venitului net realizat din premii intrucat fiecare fiecare dintre acestea are un cuantum mai mic decat valoarea sumei neimpozabile de 600 lei, conform art. 77 al.4 din Codul Fiscal al Romaniei.

 

Art. 11. Litigii

În cazul unor litigii apărute între MEDIAFAX GROUP S.A., “în insolventă, in insolvency, en procédure collective” şi participanţii la Concurs, acestea vor fi soluţionate pe cale amiabilă. Dacă nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, părţile implicate în litigiu vor înainta litigiul spre soluţionare instanţelor competente române.

 Exclusiv Online - 30.09.2015
Taguri: concurs, regulament
Citește pe descopera.ro
ADEVĂRUL istoric pe care puţini ROMÂNI îl cunosc. Cum putea România să aibă ieşire la ocean ADEVĂRUL istoric pe care puţini ROMÂNI îl cunosc. Cum putea România...
O nouă descoperire ULUIEŞTE cercetătorii. Un sit al vikingilor rescrie ISTORIA pe care o ştim - FOTO+VIDEO O nouă descoperire ULUIEŞTE cercetătorii. Un sit al vikingilor rescrie...
Gemeni Gemeni 22 May - 21 June

În luna mai veţi avea o stare de spirit destul de echilibrată şi nu veţi accepta ca nicio problemă să vă afecteze dispoziţia pozitivă pe care o aveţi. Natura acestei luni este una de introvertire...citește mai departe

×

Zf.ro
Surpriză COLOSALĂ după înfrângerea devastatoare suferită de PSD. Cine este marele câştigător al alegerilor Surpriză COLOSALĂ după înfrângerea...
Cea mai mare AMENINŢARE la firmelor din...
Este oficial: Cum puteţi lua 10.000 de...
BusinessMagazin.ro
Povestea românului care I-A REFUZAT pe Mark Zuckerberg şi Bill Gates. A fost CEL MAI TÂNĂR MILIONAR din Silicon Valley Povestea românului care I-A REFUZAT pe...
Cine este omul care a fost de trei ori mai...
Cele mai SIGURE maşini. 9 modele în care...
Mediafax.ro
Game of Thrones s-a încheiat. Comentariile continuă!/ "Să n-ai încredere în nimeni!" Game of Thrones s-a încheiat. Comentariile...
Rachete Kalibr, LANSATE în Marea Neagră...
Liviu Dragnea îi cere lui Eugen Teodorovici...
Gandul.info
Un elev de liceu a văzut două profesoare tinere care stăteau de vorbă. A mers la ele sub pretextul că le întreabă ceva despre şcoală, iar ce a urmat e SCANDALOS. Adolescentul, prins accidental de poliţie/ Cadrele didactice sunt ŞOCATE Un elev de liceu a văzut două profesoare...
Noi detalii în cazul celor doi soţi care...
Şi-a cumpărat un Audi R8 de 130.000 de...
DA.ZF.ro
5 drumuri magice din România pe care poţi evada cu maşina - GALERIE FOTO 5 drumuri magice din România pe care poţi...
Cele 7 minuni ale României: locuri spectaculoase...
TOP 5 plaje sălbatice, foarte aproape de...
ProSport.ro
Simona Halep a votat la alegerile europarlamentare! FOTO & VIDEO | Isterie la secţia de votare din Paris: românii i-au făcut loc să intre în faţă! Simona Halep a votat la alegerile europarlamentare!...
BREAKING NEWS: România, zguduită de încă...
BREAKING NEWS: Marea lovitură a Gabrielei...
ApropoTv.ro
Destinaţii alternative de Crăciun care te fac să vezi cu alţi ochi Europa Destinaţii alternative de Crăciun care...
Jurnalistul Ion Cristoiu publică două...
Electric Castle Festival anunţă headliner-ii...
Go4it.ro
Huawei nu mai poate include slot pentru card micro SD pe telefoanele comercializate Huawei nu mai poate include slot pentru...
În timp ce HUAWEI este acuzat de spionaj,...
Telefoanele HUAWEI nu vor mai folosi ANDROID....
ProMotor.ro
MAŞINILE SECOND-HAND de care trebuie SĂ TE FEREŞTI! Să nu cumperi niciodată aceste modele, oricât de atrăgătoare par să fie! MAŞINILE SECOND-HAND de care trebuie SĂ...
Misterul simbolului pe care tot mai mulţi...
MANEVRA asta o vezi o dată la 100 de ani....
Descopera.ro
Ce PĂŢESC femeile care fac prea MULT sex. Nimeni nu le-a spus asta până acum Ce PĂŢESC femeile care fac prea MULT sex....
Cum se AJUNGE la orgasm. Nu ţine nici de...
Unul dintre cei mai BIZARI şi SÂNGEROŞI...
ULTIMA ORĂ
”Cea mai mare poveste din istoria ALEGERILOR”: Candidat ÎN LACRIMI la TV, după ce a aflat că a fost votat de doar 5 oameni, deşi familia lui are 9 membri

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nicio instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.