Cele mai

REGULAMENTUL CONCURSULUI "Ritualul de relaxare"

Art. 1. Organizator

Organizatorul onsursului este societatea MEDIAFAX GROUP SA., “în insolventă, in insolvency, en procédure collective” cu sediul in Bucuresti, Cladirea de Birouri „City Business Center” situata in Str. Nerva Traian, nr 3, bloc M101, etaj 10, camera 1, Sector 3,  CUI: RO 27189522, Nr. Inregistrare Registrul Comertului: J40/6876/2010.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii companiei, cu menţiunea ca eventualele modificari vor fi aduse la cunoştinta participanţilor si a publicului cu cel puţin 24 de ore inainte de a intra in vigoare.

Participantii vor fi instiintati prin intermediul paginii de web pe care este publicat prezentul regulament.

Art. 2. Durata Concursului şi aria de desfăşurare

Concursul "Ritualul de relaxare" denumit în continuare "Concurs", se derulează în intervalul 9 octombrie - 9  noiembrie 2015 şi are o singură etapă de Concurs, cu 50 câştigători. Concursul are valabilitate pe întreg teritoriul României.

 

Art. 3. Condiţiile de participare

Concursul se desfăşoară exclusiv pe Internet, pe site-ul www.csid.ro  in pagina http://dermaspa.csid.ro/ 


Are drept de participare orice utilizator de internet care îndeplineşte toate condiţiile de mai jos:

-    este cetăţean român sau cetăţean străin rezident în România (sunt necesare acte doveditoare).

-    accesează în intervalul 9 octombrie - 9  noiembrie 2015 site-ul www.csid.ro şi participă la Concurs

-    îşi completează e-mailul si numele corect  în formularul pus la dispoziţie şi confirmă ulterior în e-mail abonarea la newsletter-ul csid.ro. Utilizatorul trebuie sa fie abonat al newsletterului csid.ro pe toata perioada concursului.

-    este de acord cu publicarea numelui pe pagina web dedicată Concursului, în cazul în care este desemnat câştigător al Concursului

-     confirmă că a citit şi a înţeles prezentul Regulament Oficial şi că este de acord în totalitate cu termenii şi condiţiile precizate de acesta.

Nu pot participa la această promoţie angajaţii Mediafax Group, “în insolventă, in insolvency, en procédure collective” precum şi rudele de gradul I sau soţii/soţiile acestora.

Dreptul de participare la Concurs este anulat automat în situaţia în care o persoană furnizează date sau informaţii false, eronate sau necorespunzătoare în completarea datelor personale.

 

Art.4. Protecţia datelor personale

Prin inscrierea in cadrul prezentului Concurs, fiecare participant isi exprima acordul ca toate datele cu caracter personal sa fie incluse in baza de date a MEDIAFAX GROUP S.A.,“în insolventă, in insolvency, en procédure collective” persoana juridica inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, sub numarul nr. 18663.

Scopul prelucrarii datelor este "reclama, marketing si publicitate".

MEDIAFAX GROUP S.A.,“în insolventă, in insolvency, en procédure collective” prelucreaza datele personale ale participantilor in vederea organizarii acestui concurs, desemnarii castigatorilor si atribuirii de premii, precum si pentru a informa in legatura cu alte produse, servicii, evenimente, etc. (telefon, SMS, e-mail, posta, etc).

Conform dispozitiilor art.20 alin.(1) din Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, MEDIAFAX GROUP S.A., “în insolventă, in insolvency, en procédure collective” are obligaţia de a aplica masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala.

 Datele cu caracter personal prelucrate in vederea organizarii acestui concurs, desemnarii castigatorilor si atribuirii de premii sunt destinate utilizarii de catre MEDIAFAX GROUP S.A., “în insolventă, in insolvency, en procédure collective” si vor fi comunicate numai partenerilor contractuali ai operatorului cu care acesta colaboreaza in vederea organizarii concursului, iar publicului larg prin afisarea listei castigatorilor premiilor acordate in cadrul concursului.

La incheierea operatiunilor de prelucrare a datelor in scopul organizarii acestui concurs, MEDIAFAX GROUP S.A., “în insolventă, in insolvency, en procédure collective” nu va transfera aceste date unui alt operator.

Comunicarea acestor date partenerilor contractuali se realizeaza numai in scopul informarii lor in privinta derularii concursului si desemnarii castigatorilor. MEDIAFAX GROUP S.A., “în insolventă, in insolvency, en procédure collective” nu raspunde pentru eventuala utilizare neautorizata a datelor cu caracter personal de catre partenerii sai.

Conform Legii 667/2001, participantii au urmatoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie. Pentru exercitarea acestor drepturi participantii trebuie sa inainteze MEDIAFAX GROUP S.A., “în insolventă, in insolvency, en procédure collective” o cerere scrisa, datata si semnata, pe care sa o depuna la sediul din Bucuresti, str. Str. Nerva Traian nr 3, City Business Center, sector 3. Daca unele date furnizate sunt incorecte, utilizatorii sunt rugati sa informeze Organizatorul cat mai curand posibil.

 

Art. 5. Mecanismul Concursului

Utilizatorii vor afla de Concurs de pe site-ul csid.ro din pagina dermaspa.csid.ro din newsletter-ul csid.ro, pagina de Facebook csid.ro, precum şi din bannerele online de promovare a acestuia.

Concursul se desfăşoară în perioada 9 octombrie - 9 noiembrie 2015 după cum urmează:

·       Utilizatorii trebuie să se înscrie în concurs prin completarea formularului cu e-mailul si numele complet şi confirmarea ulterioară în e-mail a abonării la newsletter-ul csid.ro.

·       Ulterior inscrierii la concurs, participantii vor transmite comentariile lor la temele propuse de redactie pentru a putea intra in etapa de analiza a raspunsurilor.

Abonarea la newsletter-ul zilnic csid.ro este obligatorie pe toata perioada de desfasurare a concursului.

Un utilizator nu poate câştiga decât o singură dată indiferent de câte înscrieri în concurs are.

Câştigători vor fi desemnaţi prin analiza răspunsurilor oferite de către redacţia csid.ro. Cele mai interesante 50 de răspunsuri vor fi selectate şi considerate câştigătoare.

Câştigătorii vor fi anunţaţi pe pagina de concurs de pe microsite-ul dermaspa.csid.ro

 

Art. 6. Premiile concursului

Premiile „Concursului” constau în 50 de seturi, fiecare compus din: Goodness Crema de maini, Goodness lotiune de corpGoodness ulei de corp si Roll on Uplifted in valoare total de 128 RON / set.

Câştigătorii nu vor primi contravaloarea în bani a premiilor oferite la Concurs.

 

Art. 7. Desemnarea şi anunţarea câştigătorilor

Concursul are  singură etapă, cu 50 de câştigători. Aceştia vor fi aleşi de redacţia CSID în funcţie de complexitatea şi maniera de exprimare.

 Câştigătorii:

- au completat formularul cu e-mailul si numele complet din ziua respectivă

- sunt abonaţi confirmaţi la Newsletterul csid.ro

- respectă toate prevederile prezentului Regulament

 

Câştigătorilor li se va aduce la cunoştinţă rezultatul Concursului prin e-mail, în baza datelor funizate. De asemenea, numele câştigătorilor vor fi afişate pe pagina Concursului de pe dermaspa.csid.ro

Organizatorul nu este responsabil pentru întârzierea anunţării câştigătorilor din motive care nu ţin de el.

Câştigătorii vor fi anunţati prin e-mail în maxim 7 zile de la încheierea concursului.

Câştigătorii au la dispoziţie 72 de ore pentru a raspunde Organizatorului şi pentru a trimite datele solicitate de acesta de la momentul în care au fost anunţaţi de către Organizator, altfel vor fi descalificaţi.

 

Fiecare câştigător va intra în posesia premiului astfel:

a) Dacă persoana câştigătoare este din Bucureşti, acesta îşi va putea ridica premiul de la sediul Organizatorului din strada Nerva Traian nr 3, City Business Center, sector 3, de luni până vineri, în intervalul orar 11:00 – 18:00. Câştigătorul va prezenta Organizatorului actul de identitate valabil la acea dată.

b) Dacă persoana câştigătoare este din afara Bucureştiului, câştigătorul va primi premiul prin poştă/curier, taxele fiind suportate de către Organizator.

Înainte de expedierea  premiului, câştigătorul va trebui să trimită pe fax/mail Organizatorului o copie lizibila dupa actul propriu de identitate aflat in perioada de valabilitate, precum si adresa la care urmează să fie livrat premiul.

Premiile vor fi expediate prin poştă /curier numai la adrese de pe teritoriul României.

Câştigătorii care nu îşi ridica coletele de la oficiile poştale, acestea fiind returnate Organizatorului, vor trebui să suporte costurile de retrimitere si vor pierde dreptul asupra premiilor, acestea rămânând în posesia Organizatorului.

Art. 8. Informarea publicului

Regulamentul Concursului este disponibil spre consultare, în mod gratuit, pe site-ul dermaspa.csid.ro, dar şi prin solicitare pe adresa Organizatorului. Participarea la acest Concurs implică obligativitatea respectării prevederilor prezentului regulament.

Art. 9. Întreruperea Concursului

Organizatorul işi rezervă dreptul de a întrerupe concursul în caz de forţă majoră sau printr-o decizie proprie, respectiv de a modifica Regulamentul pe parcursul desfăşurării concursului, cu menţiunea că eventualele modificări vor fi aduse la cunoştinţa participanţilor şi a publicului cu cel puţin 24 de ore înainte de a intra în vigoare, prin intermediul paginii de concurs de pe site-ul dermaspa.csid.ro

                                                                                                

Art. 10. Taxe şi impozite aferente

Organizatorul Concursului nu are obligatia de a calcula, retine la sursa si varsa la bugetul de stat cota de 16% aplicata asupra venitului net realizat din premii intrucat fiecare fiecare dintre acestea are un cuantum mai mic decat valoarea sumei neimpozabile de 600 lei, conform art. 77 al.4 din Codul Fiscal al Romaniei.

 

Art. 11. Litigii

În cazul unor litigii apărute între MEDIAFAX GROUP S.A., “în insolventă, in insolvency, en procédure collective” şi participanţii la Concurs, acestea vor fi soluţionate pe cale amiabilă. Dacă nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, părţile implicate în litigiu vor înainta litigiul spre soluţionare instanţelor competente române.

 Exclusiv Online - 30.09.2015
Taguri: concurs, regulament
Citește pe descopera.ro
Povestea NEŞTIUTĂ a îndrăgitului Petre Ispirescu: nu a făcut niciun an de şcoală şi a fost la ÎNCHISOARE Povestea NEŞTIUTĂ a îndrăgitului Petre Ispirescu: nu a făcut niciun...
Problema INTIMĂ uriaşă pe care o are actriţa Emilia Clarke după ROLUL său din ''Game of Thrones'' Problema INTIMĂ uriaşă pe care o are actriţa Emilia Clarke după ROLUL...
Scorpion Scorpion 23 October - 21 November

Pe plan financiar s-ar putea să vă confruntaţi cu unele probleme de ordin materiale datorate unor investiţii proaste sau a unor acţiuni caritabile. Relaţiile cu străinătatea sunt foarte bune în...citește mai departe

×

Zf.ro
ÎN SFÂRŞIT! Şoferii sunt în extaz: Cel mai aşteptat proiect de infrastructură din Bucureşti a primit undă verde ÎN SFÂRŞIT! Şoferii sunt în extaz:...
România este înconjurată. PERICOL major...
REVOLUŢIE la ANAF. Fiscul a dat startul
BusinessMagazin.ro
SURPRIZĂ de proporţii: De unde vin produsele de la Lidl? ADEVĂRUL de la raft care i-a şocat pe clienţi SURPRIZĂ de proporţii: De unde vin produsele...
Oraşul din România care a ajuns noul Cluj....
Mediafax.ro
Orban a concediat consiliera care câştiga 8.600 de euro pe lună în Guvernul Dăncilă Orban a concediat consiliera care câştiga...
Ciocolata care creşte virilitatea, o „Viagra...
Povestea românului din Marea Britanie care...
Gandul.info
Banii de dar daţi pe amenzi | Mirele şi mireasa s-au trezit cu poliţiştii la nuntă chiar în toiul petrecerii / Care este motivul bizar Banii de dar daţi pe amenzi | Mirele şi...
ŞOCUL suferit de o femeie, după ce a apelat...
Unul dintre cele mai vândute telefoane...
DA.ZF.ro
5 drumuri magice din România pe care poţi evada cu maşina - GALERIE FOTO 5 drumuri magice din România pe care poţi...
Cele 7 minuni ale României: locuri spectaculoase...
TOP 5 plaje sălbatice, foarte aproape de...
ProSport.ro
FOTO. Loredana Groza nu se potoleşte! S-a fotografiat din nou în ipostaze care i-au aprins pe fani FOTO. Loredana Groza nu se potoleşte! S-a...
FOTO. Ce transformare! Cum a ajuns să arate...
FOTO. Jennifer Lopez, imagini INTERZISE...
ApropoTv.ro
Destinaţii alternative de Crăciun care te fac să vezi cu alţi ochi Europa Destinaţii alternative de Crăciun care...
Jurnalistul Ion Cristoiu publică două...
Electric Castle Festival anunţă headliner-ii...
Go4it.ro
Telefonul pentru care trebuie să îţi faci RATE dacă ai nevoie să îl repari în service Telefonul pentru care trebuie să îţi...
Telefonul HUAWEI cu cea mai bună cameră...
S-a lansat un nou telefon HUAWEI cu tot...
ProMotor.ro
REGELE SĂRĂCIEI a cumpărat 19 Rolls-Royce-uri pentru cele 15 soții ale sale. BONUS alte 120 de BMW-uri REGELE SĂRĂCIEI a cumpărat 19 Rolls-Royce-uri...
LAMBORGHINI cu asigurare RCA de VW Golf....
ȚEAPĂ CLASICĂ. Passat din Germania, revândut...
Descopera.ro
Povestea NEŞTIUTĂ a îndrăgitului Petre Ispirescu: nu a făcut niciun an de şcoală şi a fost la ÎNCHISOARE Povestea NEŞTIUTĂ a îndrăgitului Petre...
Falx Dacica, uimitoarea ARMĂ a dacilor...
COMORILE din Egipt nu sunt nici pe departe...
ULTIMA ORĂ
Mărturiile familiilor care au cumpărat case cu doar 1 euro. Ce s-a întâmplat după ce s-au mutat în ruinele din Italia

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nicio instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.