Somon Sockeye, conservă, scurs de lichid, fără piele şi oase

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 conservă conţinutul scurs de partea lichidă, fără oase şi fără piele 247
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 3.064
Acid glutamic g 3.704
Alanină g 1.696
Arginină g 1.655
Histidină g 0.714
Cistină g 0.201
Valină g 1.458
Prolină g 1.079
Serină g 1.182
Fenilalanină g 1.119
Glicină g 1.611
Triptofan g 0.316
Treonină g 1.417
Izoleucină g 1.261
Leucină g 2.045
Lizină g 2.298
Metionină g 0.777
Tirozină g 0.967
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.925
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.551
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.211
Acizi graşi trans (total) g 0.032
Colesterol mg 66
Macronutrienți
Apă g 67.78
Aport caloric / Energic total kcal 158
Lipide / Grăsimi (total) g 5.87
Proteine g 26.33
Minerale
Calciu mg 37
Cupru mg 0.07
Fier mg 0.48
Fosfor mg 236
Magneziu mg 24
Mangan mg 0.011
Potasiu mg 312
Seleniu µg 34.6
Sodiu mg 386
Zinc mg 0.58
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 83.3
Vitamina D (D2 + D3) µg 21.5
Retinol µg 56
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 21.5
Vitamina A, IU IU 187
Vitamina A, RAE µg 56
Vitamina D IU 859
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.033
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 2.09
Vitamina B12 µg 5.54
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.214
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 7.689
Vitamina B6 mg 0.12
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 0.1
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 4

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Cariotipul molecular pre-și post-natal: ce este și când se recomandă?