Scrapple (un tip de fiertură) din carne de porc

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Betaină mg 3.9
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 6.156
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.664
Acizi graşi saturaţi (total) g 4.732
Colesterol mg 49
Macronutrienți
Apă g 62.47
Aport caloric / Energic total kcal 213
Carbohidraţi (total) g 14.06
Fibre (total) g 0.3
Glucide/Zaharuri (total) g 0.2
Glucoză / dextroză (inclusă în glucide) g 0.2
Lipide / Grăsimi (total) g 13.87
Proteine g 8.06
Minerale
Calciu mg 7
Cupru mg 0.212
Fier mg 1.89
Fosfor mg 76
Magneziu mg 13
Potasiu mg 158
Seleniu µg 17.4
Sodiu mg 482
Zinc mg 1.06
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 72.4
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.3
Retinol µg 626
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.3
Vitamina A, IU IU 2086
Vitamina A, RAE µg 626
Vitamina D IU 13
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.116
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.15
Vitamina B12 µg 0.31
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.287
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.273
Vitamina B6 mg 0.12
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 3.4
Vitamina C mg 2.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 5

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Dr. Horia Cioflan: chirurgia robotică în afecțiunile ginecologice