Pui, piele (de pe pulpe si copane), calitatea I, carne friptă la cuptor

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Betaină mg 17.9
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 18.57
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 9.145
Acizi graşi saturaţi (total) g 11.376
Acizi graşi trans (total) g 0.282
Colesterol mg 154
Macronutrienți
Apă g 40.73
Aport caloric / Energic total kcal 421
Carbohidraţi (total) g 0.44
Lipide / Grăsimi (total) g 37.6
Proteine g 20.31
Minerale
Calciu mg 15
Cupru mg 0.068
Fier mg 1.17
Fosfor mg 176
Magneziu mg 18
Mangan mg 0.013
Potasiu mg 198
Seleniu µg 20
Sodiu mg 162
Zinc mg 1.51
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 70.7
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.4
Retinol µg 53
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.4
Vitamina A, IU IU 176
Vitamina A, RAE µg 53
Vitamina D IU 17
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.057
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.43
Vitamina B12 µg 0.56
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.125
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.045
Vitamina B6 mg 0.185
Vitamina K (Menachinonă-4 - vit K2) µg 19.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 3

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being