Prăjituri, fursecuri cu stafide, de tip moale

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 fursec 15
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.27
Acid glutamic g 1.095
Alanină g 0.154
Arginină g 0.189
Histidină g 0.091
Cistină g 0.086
Valină g 0.191
Prolină g 0.354
Serină g 0.231
Fenilalanină g 0.187
Glicină g 0.137
Triptofan g 0.054
Treonină g 0.14
Izoleucină g 0.165
Leucină g 0.285
Lizină g 0.183
Metionină g 0.085
Tirozină g 0.125
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 7.649
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.756
Acizi graşi saturaţi (total) g 3.46
Colesterol mg 2
Macronutrienți
Apă g 13.1
Aport caloric / Energic total kcal 401
Carbohidraţi (total) g 68
Fibre (total) g 1.2
Glucide/Zaharuri (total) g 47.56
Lipide / Grăsimi (total) g 13.6
Proteine g 4.1
Minerale
Calciu mg 46
Cupru mg 0.413
Fier mg 2.29
Fosfor mg 83
Magneziu mg 21
Mangan mg 0.305
Potasiu mg 140
Seleniu µg 2.8
Sodiu mg 418
Zinc mg 0.32
Fitonutrienți
Beta caroten µg 1
Beta Cryptoxanthina µg 1
Luteină + zeaxantină µg 37
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 14.7
Retinol µg 2
Vitamina A, IU IU 5
Vitamina A, RAE µg 2
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.216
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 2.22
Vitamina B12 µg 0.03
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.206
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.967
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.244
Vitamina B6 mg 0.052
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 3.9
Vitamina C mg 0.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 48

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Cariotipul molecular pre-și post-natal: ce este și când se recomandă?