Prăjituri, fursecuri cu fulgi de ovăz, din comerţ, dietetice

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 fursec, de dimensiune medie 7
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.345
Acid glutamic g 1.287
Alanină g 0.196
Arginină g 0.28
Histidină g 0.112
Cistină g 0.129
Valină g 0.232
Prolină g 0.383
Serină g 0.25
Fenilalanină g 0.23
Glicină g 0.21
Triptofan g 0.077
Treonină g 0.137
Izoleucină g 0.174
Leucină g 0.337
Lizină g 0.185
Metionină g 0.093
Tirozină g 0.157
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 7.55
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 6.784
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.693
Macronutrienți
Apă g 6.5
Aport caloric / Energic total kcal 449
Carbohidraţi (total) g 69.9
Fibre (total) g 2.9
Glucide/Zaharuri (total) g 31.65
Lipide / Grăsimi (total) g 18
Proteine g 4.8
Minerale
Calciu mg 54
Cupru mg 0.151
Fier mg 4.07
Fosfor mg 122
Magneziu mg 17
Mangan mg 0.64
Potasiu mg 175
Seleniu µg 4.4
Sodiu mg 273
Zinc mg 0.49
Fitonutrienți
Beta caroten µg 3
Beta Cryptoxanthina µg 18
Licopen µg 2
Luteină + zeaxantină µg 49
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 12
Vitamina A, IU IU 8
Vitamina A, RAE µg 1
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.46
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 1.52
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.211
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.236
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.285
Vitamina B6 mg 0.026
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 7
Vitamina C mg 0.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 74

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Cariotipul molecular pre-și post-natal: ce este și când se recomandă?