Carne de vită, spată, zonă piept (faux fillet) întreagă, doar carne slabă separabilă, toate clasele, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.893
Acid glutamic g 3.112
Alanină g 1.25
Arginină g 1.309
Histidină g 0.709
Cistină g 0.232
Valină g 1.008
Prolină g 0.915
Serină g 0.792
Fenilalanină g 0.809
Glicină g 1.13
Triptofan g 0.232
Treonină g 0.905
Izoleucină g 0.931
Leucină g 1.637
Lizină g 1.724
Metionină g 0.53
Tirozină g 0.696
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 3.46
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.23
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.59
Colesterol mg 62
Macronutrienți
Apă g 70.29
Aport caloric / Energic total kcal 155
Lipide / Grăsimi (total) g 7.37
Proteine g 20.72
Minerale
Calciu mg 5
Cupru mg 0.08
Fier mg 1.92
Fosfor mg 201
Magneziu mg 23
Mangan mg 0.014
Potasiu mg 330
Seleniu µg 16.4
Sodiu mg 79
Zinc mg 4.31
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 86.5
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.1
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.32
Vitamina B12 µg 2.43
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.17
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.94
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.35
Vitamina B6 mg 0.42
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 7

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Tratamentul personalizat în cancerul colorectal