Carne de vită, fleică din porţiunea superioară pentru friptură doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.879
Acid glutamic g 4.745
Alanină g 1.922
Arginină g 2.044
Histidină g 1.009
Cistină g 0.408
Betaină mg 15.8
Valină g 1.568
Prolină g 1.507
Serină g 1.245
Fenilalanină g 1.249
Glicină g 1.925
Hidroxiprolină g 0.332
Triptofan g 0.208
Treonină g 1.263
Izoleucină g 1.438
Leucină g 2.515
Lizină g 2.671
Metionină g 0.823
Tirozină g 1.007
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.944
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.188
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.602
Colesterol mg 82
Macronutrienți
Apă g 62.79
Aport caloric / Energic total kcal 177
Lipide / Grăsimi (total) g 4.65
Proteine g 31.61
Minerale
Calciu mg 7
Cupru mg 0.09
Fier mg 2.66
Fosfor mg 207
Magneziu mg 22
Mangan mg 0.012
Potasiu mg 270
Seleniu µg 40.4
Sodiu mg 43
Zinc mg 5.57
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 120.4
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.076
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.34
Vitamina B12 µg 1.62
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.171
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.436
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.623
Vitamina B6 mg 0.417
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 11

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being