Carne de vită, antricot / muşchi file, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 filé 164
1 friptură, de dimensiune medie 901
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.393
Acid glutamic g 4.04
Alanină g 1.479
Arginină g 1.662
Histidină g 0.919
Cistină g 0.249
Valină g 1.221
Prolină g 1.04
Serină g 1.005
Fenilalanină g 0.987
Glicină g 1.068
Hidroxiprolină g 0.114
Triptofan g 0.278
Treonină g 1.164
Izoleucină g 1.155
Leucină g 2.131
Lizină g 2.382
Metionină g 0.658
Tirozină g 0.925
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.164
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.191
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.683
Acizi graşi trans (total) g 0.215
Colesterol mg 65
Macronutrienți
Apă g 71.57
Aport caloric / Energic total kcal 133
Carbohidraţi (total) g 0.04
Lipide / Grăsimi (total) g 4.66
Proteine g 22.66
Minerale
Calciu mg 5
Cupru mg 0.099
Fier mg 2.28
Fosfor mg 226
Magneziu mg 26
Potasiu mg 402
Seleniu µg 23.9
Sodiu mg 66
Zinc mg 5.29
Vitamine
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.1
Retinol µg 2
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.1
Vitamina A, IU IU 6
Vitamina A, RAE µg 2
Vitamina D IU 3
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.063
Vitamina B12 µg 2.98
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.18
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.774
Vitamina B6 mg 0.648
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 4

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Tratamentul personalizat în cancerul colorectal