Curcan îngrăşat, întreg, carne fără piele, crudă

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 pasăre 5717
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.668
Acid glutamic g 2.83
Alanină g 1.128
Arginină g 1.181
Histidină g 0.566
Cistină g 0.197
Betaină mg 3.8
Valină g 0.667
Prolină g 1.127
Serină g 0.827
Fenilalanină g 0.673
Glicină g 0.89
Hidroxiprolină g 0.122
Triptofan g 0.222
Treonină g 0.758
Izoleucină g 0.598
Leucină g 1.446
Lizină g 1.722
Metionină g 0.546
Tirozină g 0.62
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.736
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.63
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.535
Acizi graşi trans (total) g 0.025
Colesterol mg 61
Macronutrienți
Amidon g 0.08
Apă g 76.25
Aport caloric / Energic total kcal 105
Glucide/Zaharuri (total) g 0.06
Zaharoză (inclusă în glucide) g 0.06
Lipide / Grăsimi (total) g 2.39
Proteine g 20.87
Minerale
Calciu mg 14
Cupru mg 0.068
Fier mg 0.64
Fosfor mg 223
Magneziu mg 24
Mangan mg 0.008
Potasiu mg 237
Seleniu µg 22.6
Sodiu mg 194
Zinc mg 1.7
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 52.6
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.2
Retinol µg 8
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.2
Vitamina A, IU IU 27
Vitamina A, RAE µg 8
Vitamina D IU 7
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.041
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.08
Vitamina B12 µg 1.05
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.175
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 8.69
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.822
Vitamina B6 mg 0.672

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Cariotipul molecular pre-și post-natal: ce este și când se recomandă?