Carne de pui tânăr, piept, fără piele şi oase, rumenită, apoi fiartă încet

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată 181
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 3.015
Acid glutamic g 4.749
Alanină g 1.872
Arginină g 2.168
Histidină g 1.195
Cistină g 0.336
Betaină mg 10
Valină g 1.66
Prolină g 1.019
Serină g 1.222
Fenilalanină g 1.294
Glicină g 1.419
Triptofan g 0.404
Treonină g 1.438
Izoleucină g 1.573
Leucină g 2.652
Lizină g 3.083
Metionină g 0.834
Tirozină g 1.155
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.275
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.791
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.01
Acizi graşi trans (total) g 0.013
Colesterol mg 116
Macronutrienți
Apă g 65.32
Aport caloric / Energic total kcal 157
Lipide / Grăsimi (total) g 3.24
Proteine g 32.06
Minerale
Calciu mg 6
Cupru mg 0.044
Fier mg 0.49
Fosfor mg 241
Magneziu mg 32
Mangan mg 0.012
Potasiu mg 343
Seleniu µg 31.9
Sodiu mg 47
Zinc mg 0.96
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 117
Retinol µg 10
Vitamina A, IU IU 33
Vitamina A, RAE µg 10
Vitamina D IU 1
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.098
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.33
Vitamina B12 µg 0.2
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.187
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 9.45
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.585
Vitamina B6 mg 0.921
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 4.3

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Tratamentul personalizat în cancerul colorectal