Parizer Bologna, carne de pui, carne de porc, carne de vită

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 porţie/bucată 28
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Betaină mg 4.2
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 9.698
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 3.475
Acizi graşi saturaţi (total) g 6.997
Acizi graşi trans (total) g 0.237
Colesterol mg 83
Macronutrienți
Apă g 56.42
Aport caloric / Energic total kcal 272
Carbohidraţi (total) g 5.61
Lipide / Grăsimi (total) g 22.73
Proteine g 11.33
Minerale
Calciu mg 92
Cupru mg 0.064
Fier mg 1.25
Fluor µg 36
Fosfor mg 227
Magneziu mg 15
Mangan mg 0.043
Potasiu mg 313
Sodiu mg 1120
Zinc mg 1.22
Fitonutrienți
Alfa caroten µg 11
Beta caroten µg 11
Beta Cryptoxanthina µg 11
Licopen µg 11
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 59.1
Retinol µg 11
Vitamina A, IU IU 75
Vitamina A, RAE µg 13
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.074
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.25
Vitamina B12 µg 0.59
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.135
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.463
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.721
Vitamina B6 mg 0.227
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 0.1
Vitamina C mg 15.8
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 7
Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica