Miel, picior anterior cu rasol, doar carne slabă separabilă, sortată dupa 0,6 cm grăsime, aleasă, gătită, rumenită, apoi fiartă încet

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 cotlet, cu resturile îndepărtate (dintr-o bucată de carne crudă de 160 g) 55
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 3.128
Acid glutamic g 5.157
Alanină g 2.137
Arginină g 2.111
Histidină g 1.126
Cistină g 0.424
Valină g 1.918
Prolină g 1.491
Serină g 1.321
Fenilalanină g 1.447
Glicină g 1.736
Triptofan g 0.415
Treonină g 1.521
Izoleucină g 1.715
Leucină g 2.764
Lizină g 3.138
Metionină g 0.912
Tirozină g 1.194
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 6.17
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.92
Acizi graşi saturaţi (total) g 5.03
Colesterol mg 121
Macronutrienți
Apă g 49.32
Aport caloric / Energic total kcal 279
Lipide / Grăsimi (total) g 14.08
Proteine g 35.54
Minerale
Calciu mg 26
Cupru mg 0.154
Fier mg 2.7
Fosfor mg 232
Magneziu mg 29
Mangan mg 0.028
Potasiu mg 338
Seleniu µg 37.8
Sodiu mg 76
Zinc mg 7.3
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.07
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.18
Vitamina B12 µg 2.65
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.27
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 6.33
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.62
Vitamina B6 mg 0.13
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 22

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Dr. Matei Bâră: radioterapia în cancerele digestive