Carne de vită maturată, carne de vită , fripturi tăiate subţire

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.496
Acid glutamic g 4.052
Alanină g 1.857
Arginină g 1.898
Histidină g 0.814
Cistină g 0.333
Betaină mg 10.1
Valină g 1.291
Prolină g 1.529
Serină g 1.147
Fenilalanină g 1.052
Glicină g 2.087
Triptofan g 0.229
Treonină g 1.178
Izoleucină g 1.151
Leucină g 2.1
Lizină g 2.293
Metionină g 0.679
Tirozină g 0.85
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.68
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.2
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.65
Colesterol mg 41
Macronutrienți
Apă g 58.1
Aport caloric / Energic total kcal 176
Carbohidraţi (total) g 5.71
Lipide / Grăsimi (total) g 3.84
Proteine g 28.11
Minerale
Calciu mg 11
Cupru mg 0.034
Fier mg 2.7
Fosfor mg 168
Magneziu mg 19
Mangan mg 0.038
Potasiu mg 429
Seleniu µg 28.2
Sodiu mg 1439
Zinc mg 3.98
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 83.4
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.1
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.1
Vitamina D IU 3
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.08
Vitamina B12 µg 2.57
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.19
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.27
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.59
Vitamina B6 mg 0.34
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 11

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Cariotipul molecular pre-și post-natal: ce este și când se recomandă?