Margarină tartinabilă, cu 60 % grăsime, cu sare, cu adaos de vitamina D, la cutie

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 lingură 14
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 29.664
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 16.718
Acizi graşi saturaţi (total) g 10.884
Acizi graşi trans (total) g 12.731
Macronutrienți
Apă g 36.95
Aport caloric / Energic total kcal 537
Carbohidraţi (total) g 0.69
Lipide / Grăsimi (total) g 60.39
Proteine g 0.12
Minerale
Calciu mg 21
Cupru mg 0.008
Fosfor mg 16
Magneziu mg 2
Potasiu mg 30
Sodiu mg 785
Fitonutrienți
Beta caroten µg 610
Beta-sitosterol mg 94
Campesterol mg 34
Fitosteroli mg 167
Stigmasterol mg 31
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 12.4
Vitamina D (D2 + D3) µg 10.7
Retinol µg 768
Vitamina A, IU IU 3577
Vitamina A, RAE µg 819
Vitamina D IU 429
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.007
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 5
Vitamina B12 µg 0.07
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.026
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.016
Vitamina B6 mg 0.006
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 101.3
Vitamina C mg 0.1
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 1

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Prof. dr. Irinel Popescu: ficatul gras a ajuns prima cauză de transplant hepatic