Alimentaţia sugarului, carne de curcan, strecurată

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 lingură 15
1 borcănel 71
1 borcănel Beech-Nut Stage 1 71
1 borcănel Gerber Second Foods 71
1 borcănel Heinz Strained-2 71
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.426
Acid glutamic g 2.267
Alanină g 0.905
Arginină g 0.909
Histidină g 0.366
Cistină g 0.174
Betaină mg 4.7
Valină g 0.727
Prolină g 0.704
Serină g 0.562
Fenilalanină g 0.59
Glicină g 0.941
Triptofan g 0.149
Treonină g 0.633
Izoleucină g 0.717
Leucină g 1.138
Lizină g 1.184
Metionină g 0.443
Tirozină g 0.503
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.384
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.741
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.641
Colesterol mg 58
Macronutrienți
Apă g 80.32
Aport caloric / Energic total kcal 111
Carbohidraţi (total) g 1.4
Lipide / Grăsimi (total) g 6.2
Proteine g 11.5
Minerale
Calciu mg 41
Cupru mg 0.148
Fier mg 0.7
Fosfor mg 117
Magneziu mg 12
Mangan mg 0.037
Potasiu mg 135
Seleniu µg 12
Sodiu mg 49
Zinc mg 1.77
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 39.8
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.8
Vitamina D IU 34
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.008
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.08
Vitamina B12 µg 1.11
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.163
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.61
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.41
Vitamina B6 mg 0.029
Vitamina K (Menachinonă-4 - vit K2) µg 18.7
Vitamina C mg 2.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 8

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Cariotipul molecular pre-și post-natal: ce este și când se recomandă?