Spaghete cu sos de carne, congelate

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 porţie 283
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.39
Acid glutamic g 1.848
Alanină g 0.218
Arginină g 0.267
Histidină g 0.141
Cistină g 0.101
Valină g 0.265
Prolină g 0.593
Serină g 0.277
Fenilalanină g 0.292
Glicină g 0.215
Hidroxiprolină g 0.004
Triptofan g 0.079
Treonină g 0.21
Izoleucină g 0.24
Leucină g 0.44
Lizină g 0.204
Metionină g 0.073
Tirozină g 0.133
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.33
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.32
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.35
Colesterol mg 6
Macronutrienți
Apă g 77.82
Aport caloric / Energic total kcal 90
Carbohidraţi (total) g 15.24
Fibre (total) g 1.8
Glucide/Zaharuri (total) g 2.6
Lipide / Grăsimi (total) g 1.01
Proteine g 5.05
Minerale
Calciu mg 18
Cupru mg 0.125
Fier mg 1.25
Fosfor mg 49
Magneziu mg 15
Mangan mg 0.213
Potasiu mg 144
Seleniu µg 11.9
Sodiu mg 238
Zinc mg 0.51
Fitonutrienți
Beta caroten µg 104
Licopen µg 3200
Luteină + zeaxantină µg 7
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 12.2
Vitamina A, IU IU 174
Vitamina A, RAE µg 9
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.122
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.5
Vitamina B12 µg 0.06
Vitamina B2 - Riboflavină mg 1.333
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.177
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.071
Vitamina B6 mg 0.07
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 0.7
Vitamina C mg 5.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 72

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Cariotipul molecular pre-și post-natal: ce este și când se recomandă?