Lapte bătut praf

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 lingură 6,5
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.602
Acid glutamic g 7.183
Alanină g 1.183
Arginină g 1.242
Histidină g 0.93
Cistină g 0.317
Valină g 2.296
Prolină g 3.322
Serină g 1.866
Fenilalanină g 1.656
Glicină g 0.726
Triptofan g 0.484
Treonină g 1.548
Izoleucină g 2.075
Leucină g 3.36
Lizină g 2.72
Metionină g 0.86
Tirozină g 1.656
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.669
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.215
Acizi graşi saturaţi (total) g 3.598
Colesterol mg 69
Macronutrienți
Apă g 2.97
Aport caloric / Energic total kcal 387
Carbohidraţi (total) g 49
Glucide/Zaharuri (total) g 49
Lipide / Grăsimi (total) g 5.78
Proteine g 34.3
Minerale
Calciu mg 1184
Cupru mg 0.111
Fier mg 0.3
Fosfor mg 933
Magneziu mg 110
Mangan mg 0.023
Potasiu mg 1592
Seleniu µg 20.3
Sodiu mg 517
Zinc mg 4.02
Fitonutrienți
Beta caroten µg 9
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 118.7
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.5
Retinol µg 48
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.5
Vitamina A, IU IU 175
Vitamina A, RAE µg 49
Vitamina D IU 20
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.392
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.1
Vitamina B12 µg 3.82
Vitamina B2 - Riboflavină mg 1.579
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.876
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 3.17
Vitamina B6 mg 0.338
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 0.4
Vitamina C mg 5.7
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 47

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Cariotipul molecular pre-și post-natal: ce este și când se recomandă?