Gustări, prăjituri de orez cu orez brun şi multicereale

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată 9
2 bucăţi 18
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.771
Acid glutamic g 1.714
Alanină g 0.484
Arginină g 0.624
Histidină g 0.208
Cistină g 0.107
Valină g 0.481
Prolină g 0.409
Serină g 0.427
Fenilalanină g 0.424
Glicină g 0.409
Triptofan g 0.107
Treonină g 0.303
Izoleucină g 0.351
Leucină g 0.682
Lizină g 0.313
Metionină g 0.182
Tirozină g 0.299
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.16
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.44
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.56
Macronutrienți
Apă g 6.3
Aport caloric / Energic total kcal 387
Carbohidraţi (total) g 80.1
Fibre (total) g 3
Lipide / Grăsimi (total) g 3.5
Proteine g 8.5
Minerale
Calciu mg 21
Cupru mg 0.427
Fier mg 1.96
Fosfor mg 370
Magneziu mg 137
Mangan mg 5.22
Potasiu mg 294
Sodiu mg 252
Zinc mg 2.53
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.067
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.184
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 6.602
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.002
Vitamina B6 mg 0.137
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 20

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Dr. Horia Cioflan: chirurgia robotică în afecțiunile ginecologice