Fructe cu coajă tare, amestec de nuci şi alune, prăjite uscat, cu arahide, cu adaos de sare

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.056
Acid glutamic g 4.423
Alanină g 0.806
Arginină g 2.242
Histidină g 0.48
Cistină g 0.287
Valină g 0.934
Prolină g 0.875
Serină g 0.917
Fenilalanină g 0.953
Glicină g 1.064
Triptofan g 0.264
Treonină g 0.597
Izoleucină g 0.744
Leucină g 1.371
Lizină g 0.712
Metionină g 0.228
Tirozină g 0.676
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 31.395
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 10.768
Acizi graşi saturaţi (total) g 6.5
Macronutrienți
Apă g 1.75
Aport caloric / Energic total kcal 594
Carbohidraţi (total) g 25.35
Fibre (total) g 9
Glucide/Zaharuri (total) g 4.8
Lipide / Grăsimi (total) g 51.45
Proteine g 17.3
Minerale
Calciu mg 70
Cupru mg 1.279
Fier mg 3.7
Fosfor mg 435
Magneziu mg 225
Mangan mg 1.937
Potasiu mg 693
Seleniu µg 7.5
Sodiu mg 345
Zinc mg 3.8
Fitonutrienți
Beta caroten µg 3
Luteină + zeaxantină µg 21
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 54.3
Vitamina A, IU IU 5
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.2
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 10.94
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.2
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.7
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.205
Vitamina B6 mg 0.296
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 12.9
Vitamina C mg 0.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 50
Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.