Frişcă amestec cu lapte, procent egal

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 lingură 15
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.225
Acid glutamic g 0.62
Alanină g 0.102
Arginină g 0.107
Histidină g 0.08
Cistină g 0.027
Betaină mg 0.7
Valină g 0.198
Prolină g 0.287
Serină g 0.161
Fenilalanină g 0.143
Glicină g 0.063
Triptofan g 0.042
Treonină g 0.134
Izoleucină g 0.179
Leucină g 0.29
Lizină g 0.235
Metionină g 0.074
Tirozină g 0.143
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 3.321
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.427
Acizi graşi saturaţi (total) g 7.158
Colesterol mg 37
Macronutrienți
Apă g 80.57
Aport caloric / Energic total kcal 130
Carbohidraţi (total) g 4.3
Glucide/Zaharuri (total) g 4.3
Lipide / Grăsimi (total) g 11.5
Proteine g 2.96
Minerale
Calciu mg 105
Cupru mg 0.01
Fier mg 0.07
Fluor µg 3
Fosfor mg 95
Magneziu mg 10
Mangan mg 0.001
Potasiu mg 130
Seleniu µg 1.8
Sodiu mg 41
Zinc mg 0.51
Fitonutrienți
Beta caroten µg 22
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 18.7
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.2
Retinol µg 95
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.2
Vitamina A, IU IU 354
Vitamina A, RAE µg 97
Vitamina D IU 8
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.035
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.33
Vitamina B12 µg 0.33
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.149
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.078
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.289
Vitamina B6 mg 0.039
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.3
Vitamina C mg 0.9
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 3

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Cariotipul molecular pre-și post-natal: ce este și când se recomandă?