Fasole ochi-negru, vîrfuri de frunze, gătite, fierte, scurse de apă, cu sare

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.009
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.042
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.026
Macronutrienți
Apă g 91.3
Aport caloric / Energic total kcal 22
Carbohidraţi (total) g 2.8
Lipide / Grăsimi (total) g 0.1
Proteine g 4.67
Minerale
Calciu mg 69
Cupru mg 0.154
Fier mg 1.09
Fosfor mg 42
Magneziu mg 62
Mangan mg 0.412
Potasiu mg 351
Seleniu µg 0.9
Sodiu mg 242
Zinc mg 0.24
Vitamine
Vitamina A, IU IU 576
Vitamina A, RAE µg 29
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.256
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.142
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.008
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.046
Vitamina B6 mg 0.135
Vitamina C mg 18.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 60

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Dr. Matei Bâră: radioterapia în cancerele din sfera ORL