Fasole ochi-negru, păstăi tinere, gătite, fierte, scurse de apă cu sare

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.027
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.127
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.079
Macronutrienți
Apă g 89.5
Aport caloric / Energic total kcal 34
Carbohidraţi (total) g 7
Lipide / Grăsimi (total) g 0.3
Proteine g 2.6
Minerale
Calciu mg 55
Cupru mg 0.071
Fier mg 0.7
Fosfor mg 49
Magneziu mg 41
Mangan mg 0.219
Potasiu mg 196
Seleniu µg 0.7
Sodiu mg 239
Zinc mg 0.24
Vitamine
Vitamina A, IU IU 1400
Vitamina A, RAE µg 70
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.09
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.09
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.8
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.638
Vitamina B6 mg 0.123
Vitamina C mg 17
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 26

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being