Fasole ochi-negri, bob din păstaie, fraged, gătită, fiartă, scursă de apă, cu sare

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.017
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.149
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.112
Macronutrienți
Apă g 71.8
Aport caloric / Energic total kcal 111
Carbohidraţi (total) g 19.49
Fibre (total) g 6.2
Glucide/Zaharuri (total) g 2.48
Lipide / Grăsimi (total) g 1.36
Proteine g 5.96
Minerale
Calciu mg 41
Cupru mg 0.105
Fier mg 1.57
Fosfor mg 118
Magneziu mg 40
Mangan mg 0.451
Potasiu mg 456
Seleniu µg 1.2
Sodiu mg 240
Zinc mg 0.82
Fitonutrienți
Beta caroten µg 30
Luteină + zeaxantină µg 141
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 37.9
Vitamina A, IU IU 50
Vitamina A, RAE µg 2
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.35
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.32
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.166
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.153
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.63
Vitamina B6 mg 0.053
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 19.8
Vitamina C mg 28.1
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 100

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Tratamentul personalizat în cancerul colorectal