Fasole neagră, bob uscat, nepreparată

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 lingură 12,1
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.613
Acid glutamic g 3.294
Alanină g 0.905
Arginină g 1.337
Histidină g 0.601
Cistină g 0.235
Valină g 1.13
Prolină g 0.916
Serină g 1.175
Fenilalanină g 1.168
Glicină g 0.843
Triptofan g 0.256
Treonină g 0.909
Izoleucină g 0.954
Leucină g 1.725
Lizină g 1.483
Metionină g 0.325
Tirozină g 0.608
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.123
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.61
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.366
Macronutrienți
Apă g 11.02
Aport caloric / Energic total kcal 341
Carbohidraţi (total) g 62.36
Fibre (total) g 15.5
Glucide/Zaharuri (total) g 2.12
Lipide / Grăsimi (total) g 1.42
Proteine g 21.6
Minerale
Calciu mg 123
Cupru mg 0.841
Fier mg 5.02
Fosfor mg 352
Magneziu mg 171
Mangan mg 1.06
Potasiu mg 1483
Seleniu µg 3.2
Sodiu mg 5
Zinc mg 3.65
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 66.4
Vitamina A, IU IU 17
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.9
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.21
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.193
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.955
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.899
Vitamina B6 mg 0.286
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 5.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 444

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Tratamentul personalizat în cancerul colorectal