Dressing pentru salată italian, fără grăsimi

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 lingură 14
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Betaină mg 1.8
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.235
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.192
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.295
Colesterol mg 2
Macronutrienți
Apă g 85.95
Aport caloric / Energic total kcal 47
Carbohidraţi (total) g 8.75
Fibre (total) g 0.6
Fructoză (inclusă în glucide) g 5.59
Glucide/Zaharuri (total) g 8.85
Glucoză / dextroză (inclusă în glucide) g 2.82
Zaharoză (inclusă în glucide) g 0.29
Maltoză (inclusă în glucide) g 0.15
Lipide / Grăsimi (total) g 0.87
Proteine g 0.97
Minerale
Calciu mg 30
Cupru mg 0.116
Fier mg 0.4
Fosfor mg 109
Magneziu mg 5
Mangan mg 0.032
Potasiu mg 102
Seleniu µg 2
Sodiu mg 1129
Zinc mg 0.36
Fitonutrienți
Beta caroten µg 40
Beta Cryptoxanthina µg 11
Licopen µg 5
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 4
Vitamina A, IU IU 77
Vitamina A, RAE µg 4
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.031
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.76
Vitamina B12 µg 0.31
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.053
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.135
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.6
Vitamina C mg 0.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 12

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Prof. dr. Irinel Popescu: ficatul gras a ajuns prima cauză de transplant hepatic