Curcan îngrăşat, întreg, carne cu piele, crudă

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 pasăre 5717
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.476
Acid glutamic g 2.499
Alanină g 1.06
Arginină g 1.091
Histidină g 0.492
Cistină g 0.175
Betaină mg 4
Valină g 0.598
Prolină g 1.118
Serină g 0.738
Fenilalanină g 0.597
Glicină g 1.013
Hidroxiprolină g 0.27
Triptofan g 0.19
Treonină g 0.659
Izoleucină g 0.524
Leucină g 1.267
Lizină g 1.499
Metionină g 0.476
Tirozină g 0.537
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 6.251
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 4.931
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.478
Acizi graşi trans (total) g 0.129
Colesterol mg 70
Macronutrienți
Amidon g 0.07
Apă g 71.26
Aport caloric / Energic total kcal 158
Carbohidraţi (total) g 0.04
Glucide/Zaharuri (total) g 0.08
Zaharoză (inclusă în glucide) g 0.08
Lipide / Grăsimi (total) g 9.1
Proteine g 19.03
Minerale
Calciu mg 14
Cupru mg 0.069
Fier mg 0.67
Fosfor mg 195
Magneziu mg 21
Mangan mg 0.008
Potasiu mg 211
Seleniu µg 20.2
Sodiu mg 180
Zinc mg 1.68
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 50.8
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.4
Retinol µg 23
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.4
Vitamina A, IU IU 78
Vitamina A, RAE µg 23
Vitamina D IU 15
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.039
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.09
Vitamina B12 µg 1.16
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.17
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 7.246
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.777
Vitamina B6 mg 0.54

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Prof. dr. Irinel Popescu: ficatul gras a ajuns prima cauză de transplant hepatic